Florin Călinescu, acuzații grele la adresa Pro TV după demisie. Motivul pentru care a ales să plece

Badea Violeta 20.07.2021, 11:14
Florin Călinescu, acuzații grele la adresa Pro TV după demisie. Motivul pentru care a ales să plece

Florin Călinescu, acuzații grele la adresa Pro TV după demisie. Îndrăgitul prezentator a dezvăluit adevărul despre decizia sa de părăsi postul de televiziune. Iată motivul pentru care a ales să plece!

Florin Călinescu, acuzații grele la adresa Pro TV după demisie

Vestea că Florin Călinescu renunță la colaborarea cu Pro TV a luat prin surprindere pe toată lumea, deși este pentru a doua oară când omul de televiziune își anunță de despărțirea de acest post. Actorul a negat cu vehemență faptul că nu s-ar fi înțeles la bani cu șefii de la Pro TV.

„Fiecare parte spune ceea ce consideră că trebuie să spună. Eu am negociat doar acum cinci ani și nu este vorba despre o negociere fianciară niciodată.

Banii, pentru mine, din meseria asta au fost o consecință atunci când Adrian Sârbu a venit cu ideea construirii acestei televiziuni. Am zis că e tralala și cu asta basta.

Mi-a zis să vin dimineața la 07:00, că îmi pune un microfon în față și o lumină și mi-a zis să fac ceea ce știu eu cel mai bine, adică să vorbesc. Părea o aventură atunci, cred că ține de orice se face la un moment dat și se poate construi sau se poate altera”, a declarat Florin Călinescu.

Florin Calinescu, acuzatii grele la adresa Pro TV dupa demisie
Florin Calinescu, acuzatii grele la adresa Pro TV dupa demisie

Motivul pentru care a ales să plece

Omul de televiziune s-a arătat dezamăgit de actuala atmosferă de la Pro TV. Acesta a spus că nu mai e nici pe departe ce a vrut să realizeze Adrian Sârbu. Florin Călinescu a precizat că emoția și energia au dispărut, iar locul lor a fost luat de filme și publicitate.

„Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature.

Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există”, a mai spus Florin Călinescu.

Actorul a declarat că nu se simte obosit de atâta Pro TV, deoarece își iubește foarte mult munca, dar acum, postul de televiziune a devenit doar un brand de telecomandă, care merge dintr-o inerție. Florin Călinescu vine și cu o veste bună pentru fanii săi.

Actorul se gândește deja la un alt proiect de televiziune. Florin Călinescu și-ar dori să se întoarcă la satira politică, care l-a consacrat pe vremea când făcea „Chestiunea zilei”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...