Dan Negru, surpriză mare pentru români. Revelionul 2022, prezentat la New York. Câţi bani va încasa

Badea Violeta 09.07.2021, 10:17

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din țara noastră. Specialistul revelioanelor se va afla pe data de 31 decembrie departe de România, deoarece a primit o ofertă de nerefuzat din New York. Câți bani va încasa pentru a prezenta acest eveniment și ce se va întâmpla cu revelionul de la Antena 1 veți afla din materialul următor.

Dan Negru, surpriză mare pentru români. Revelionul 2022, prezentat la New York

Dan Negru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din România.  Îl știm și îl vedem an de an la televizor, unde prezintă de 22 de ani Revelioane, dar anul acesta prezentatorul va fi departe de țara noastră.

Cu toate că pe data de 31 decembrie îl veți vedea la Antena 1, prezentând celebrul său program de divertisment, de fapt, Dan Negru se va afla la New York, deoarece a primit o ofertă tentantă de la românii stabiliți în America. Apropiații îndrăgitului prezentator au dezvăluit, în exclusivitate pentru playtech.ro, că omul de televiziune va prezenta un eveniment special.

Un concurs de „Miss”, un altul, cu premii consistente și o tombolă, cam asta îi așteaptă pe participanți. Dan Negru mai este angajat și la un alt post de televiziune din străinătate. Omul de televiziune lucrează și pentru Prime TV, în Chișinău, unde este lider de audiență, la fel ca în România.

Cat bani costa sa o aduci pe Andreea Marin la un eveniment. La fel de scump este si Dan Negru
Cati bani costa sa-l aduci pe Dan Negru la un eveniment

Câţi bani va încasa

În noaptea de revelion, Dan Negru va fi în America împreună cu soția, Codruța, și cu cei doi copii ai lor, Bogdan și Daria. Prezentatorul are asigurate biletele de avion, cazarea și masa, iar pentru prestația sa va fi răsplătit cu suma de 1.500 de dolari.

Datorită audiențelor pe care reușește să le facă, Dan Negru este unul dintre cei mai scumpi prezentatori tv de la noi. Se spune că acesta este plătit cu peste 4.000 de euro, iar dacă vorbim de petrecerile studenților, acolo cere doar 1.000 de euro.

Anul acesta, Dan Negru este invitat să prezinte Festivalul Medieval din Sighișoara. Evenimentul se va desfășura pe data de 31 iulie și 1 august. „A prins un contract bun, pentru cele două zile de spectacole, în jur de 5.000 de euro”,au declarat câțiva apropiați ai prezentatorului pentru sursa citată mai sus. Evenimentul a fost anunțat pe o rețea de socializare de primarul Municipiului Sighișoara, Ioan Iulian Sîrbu.

„Mi-am propus să avem Festivalul Medieval. Însă, trebuie să ținem cont de pandemie și de regulile care se vor impune în perioada aceea. Autenticitatea, calitatea și profesionalismul vor face ca ediția cu numărul 27 să fie de neuitat!”.