Dan Diaconescu: „S-ar putea să mă întorc în presă!” Omul de televiziune, declarații dure după ce a fost plasat în arest la domiciliu

Stan Filon 08.04.2023, 10:16
Dan Diaconescu: „S-ar putea să mă întorc în presă!” Omul de televiziune, declarații dure după ce a fost plasat în arest la domiciliu

Dan Diaconescu va fi cercetat în stare de arest la domiciliu, în dosarul în care procurorii îi aduc acuzații foarte grave! Fostul jurnalist a făcut declarații și a respins însă toate acuzațiile care îi sunt aduse și, mai mult, a spus că ar vrea să revină în presă.

Dan Diaconescu a anunțat că revine în presă

Magistrații judecătoriei Constanța au decis ca Dan Diaconescu să fie cercetat în stare de arest la domiciliu, după ce au respins propunerea de arestare preventivă venită din partea procurorilor. Decizia nu este însă una definitivă, putând să fie atacată.

Dan Diaconescu este acuzat de sex cu minore în formă continuată şi folosirea prostituţiei infantile. Dar cum s-a ajuns la acest dosar și acuzațiile foarte grave? Ei bine, se pare că totul a pornit după ce una dintre presupusele victime ar fi fost reținută pentru furt. Atunci, telefonul ei ar fi fost percheziționat și au fost descoperite cu această ocazie mesajele și filmulețele cu care cele două tinere l-ar fi șantajat pe Dan Diaconescu.

Dan Diaconescu- S-ar putea sa ma intorc in presa
Dan Diaconescu- S-ar putea sa ma intorc in presa

Acuzații foarte serioase pe numele lui Dan Diaconescu

Fostul politician le-ar fi cunoscut pe gemene la o petrecere privată, într-un hotel din Olimp, unde copilele au fost invitate să cânte. De la petrecere, au apărut mai multe fotografii şi filmări. După aceea, Dan Diaconescu le-ar fi chemat periodic pe fete la Bucureşti şi la Constanţa pentru a întreţine relaţii sexuale. Le plătea cu trei, patru sute de lei la fiecare întâlnire, spun surse judiciare. Mai mult, Dan Diaconescu le-ar fi cerut să-i fac rost de o virgină, contra cost. Fetele ar fi înregistrat negocierile şi l-au şantajat.

După multe ore petrecute în faţa magistraţilor judecătoriei din Constanţa, Dan Diaconescu a ieşit încrezător în urma deciziei de a fi cercetat în arest la domiciliu pentru de 30 de zile.

„Dan Diaconescu: N-am dormit de 48 de ore.

Reporter: Sunt adevărate acuzaţiile care vi se aduc, domnule Diaconescu?

Dan Diaconescu: Nici măcar una.

Dan Diaconescu: Sper ca în cel mai scurt timp toată ţara şi toţi telespectatorii dumneavoastră să vadă că sunt absolut nevinovat.

Reporter: Unde veţi executa arestul, în Bucureşti sau în Constanţa?

Dan Diaconescu: În Bucureşti, normal.

Dan Diaconescu: S-ar putea să mă întorc în presă.

Reporter: Veţi deschide o televiziune?

Dan Diaconescu: Şi televiziune şi cu emisiune”

Primit cu căldură de propria sa familie

Dan Diaconescu şi-a petrecut noaptea la el acasă, în vila din Primăverii, unde a fost așteptat de întreaga familie, care l-a primit cu brațele deschise.

„Bineînţeles că a fost primit foarte bine cu căldură şi bucurie pentru că s-a întors acasă”, a spus avocata lui.

Alexandru Murărescu, avocat: Nicio informaţie din acest dosar nu trebuia să apară în spaţiul public.

Reporter: Le cunoaşte pe acele fete Dan Diaconescu? S-a întâlnit vreodată cu minorele respective?

Alexandru Murărescu, avocat: Da, bine… se poate spune şi asta, dar nu o cunoaştere în sens biblic, aşa cum susţine Parchetul”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...