Mesaj neașteptat pentru Radu Pietreanu după ce a fost nevoit să-și vândă casa. “Un idol din copilărie, ce mi-a ajuns…”. Ce au făcut fanii

Mirabela Năstase 09.02.2020, 11:46
Mesaj neașteptat pentru Radu Pietreanu după ce a fost nevoit să-și vândă casa. “Un idol din copilărie, ce mi-a ajuns…”. Ce au făcut fanii

Întâlnire neașteptată între Radu Pietrenu (ex Costel de la ”Vacanța Mare) și Flick ”Domnul Rimă”. Cei doi s-au întâlnit la munte, iar evenimentul a fost consemnat de Flick pe pagina de socializare, căruia i-a dedicat, evident, și o poezie.

Mesaj neașteptat pentru Radu Pietreanu după ce a fost nevoit să-și vândă casa

Radu Pietreanu s-a întâlnit Flick la munte. Pentru a consemna întrevederea, acesta i-a transmis un mesaj în rime, așa cum ne-a obișnuit:
”Un idol din copilărie/Ce mi-a ajuns prieten mie/M-am revăzut acum la munte/C-un om născut cu stea în frunte”, a scris Flick pe pagina de Facebook.

 

Imaginea și rimele nu au rămas fără de ecou, astfel că fanii au transmis multe mesaje pentru îndrăgitul actor, care s-a confruntat cu multe probleme de sănătate. Acesta a fost nevoit să se mute la munte, la Azuga, acolo unde avea o vilă de vacanță. Și-a vândut tot ce avea în București, pentru a se putea trata în Turcia.

”Ne-a incàntat mereu Costel
Ce juca-n Vacantà Mare
Cu Miticutà, Axintel,
Îi priveam făr`răsuflare
Cu Lila cea indràgostită
De Francfurt cel devotat
Cu Ileana noastră dragă
Sotia lui domn Pârțag !

E actorul mult stimat
Care spune tot pe fată
Critică pe toti acei
Ce-au furat si dus acasă
Și-au distrus o Românie
Cu al ei trecut faimos
El este actorul care
Critică tot ce-i pe dos!”, a fost mesajul, în versuri, postat de o internaută, ca răspuns la mesajul lui Flick.

Ce mai face Radu Pietreanu

Problemele de sănătate grave ale lui Radu Pietreanu l-au făcut să se retragă din lumina reflectoarelor. Acesta își duce acum traiul modest, în locuința pe care o are la Azuga, pe care acesta obișnuia să o închirieze, în urmă cu mulți ani. Se pare că actorul a fost nevoit să-și vândă vila pe care o avea la marginea Bucureștiului, pentru a avea bani de tratament în Turcia. Radu Pietreanu preferă acum un stil de viață sănătos, renunțând la viața de noapte. Actorul locuiește de ceva ani la munte, se hrănește mai sănătos, procurându-și hrana de la agricultorii locali și de la fermieri. Cu toate acestea, Radu Pietreanu este pregătit să-și reia activitatea artistică în anul 2020, cu un prim spectacol care va avea loc la Timișoara, pe 1 martie.

Urmăriți Impact.ro și pe