Dan Bittman a vorbit despre motivul pentru care s-a despărțit de Liliana Ștefan. „Partenerul nu trebuie să te pună să minți”

Andreea Bisinicu 28.12.2020, 08:31
Dan Bittman a vorbit despre motivul pentru care s-a despărțit de Liliana Ștefan. „Partenerul nu trebuie să te pună să minți”

Dan Bittman a vorbit de motivul pentru care s-a despărțit de Liliana Ștefan. „Partenerul nu trebuie să te pună să minți”. Ce a declarat solistul trupei Holograf despre povestea sa cu frumoasa brunetă. De ce artistul și mama copiilor săi și-au spus adio, după 25 de ani de relație. Declarațiile lui Bittman au impresionat lumea mondenă din România.

Dan Bittman a vorbit de motivul pentru care s-a despărțit de Liliana Ștefan

Dan Bittman a spus care este motivul pentru care s-a despărțit de Liliana Ștefan. S-au văzut, s-au plăcut, s-au iubit, iar acum s-au despărțit. Pe lista neagră a separărilor din 2020 au fost trecuți și Dan Bitman și mama copiilor săi. După mai bine de un sfert de secol de iubire, povestea de dragoste dintre solistul trupei Holograf și Liliana Ștefan și-a scris ultima filă din capitolul relației lor. Care este motivul care a dus la această despărțire care a șocat lumea mondenă? Ei bine, reputatul artist a dat din casă și a recunoscut de ce el și mama băieților săi nu mai formează un cuplu:

„Nu sunt eu cel mai bun să vă răspund la această întrebare, deoarece partenera nu m-a mai iertat. Vorbesc de cea mai importantă parteneră, cea cu care am trei copii, Liliana Ștefan. Sunt foarte sincer. Cel mai bine este ca partenera să nu te pună să minți. Trebuie mers pe sinceritate de multe ori. De ce să nu recunosc? Câteodată am recunoscut! În defavoarea situației, dar am recunoscut. De multe ori am mințit însă, ca să nu doară atât de tare”, a declarat Dan Bittman, potrivit spynews.ro.

Dan Bittman si Liliana Stefan alaturi de cei trei baieti ai lor
Dan Bittman si Liliana Stefan alaturi de cei trei baieti ai lor

Dan Bittman a declarat că ea este femeia vieții lui

Chiar dacă nu au ajuns niciodată să-și unească destinele în fața ofițerului stării civile sau în fața altarului, faptul că nu s-au căsătorit nu a fost niciodată un impediment în relația lor, conform spuselor artistului. După 25 de ani în care au format unul dintre cele mai sudate cupluri din România, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Acest lucru l-a afectat foarte mult pe Bittman, artistul susținând în mai multe ocazii că Liliana Ștefan este femeia pe care a iubit-o cel mai mult în viață, fiind cea care i-a dăruit cele mai mari comori: copii. Cât privește motivul despărțirii, Dan Bittman a declarat că el este de vină pentru faptul că „lucrurile au luat-o razna.”

„A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere despre această despărțire, pentru că este și mama copiilor mei. Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna. Aici recunosc că 100% sunt eu de vină”, a completat solistul trupei Holograf.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe
Recomandări