EXCLUSIV

Cumpănă grea pentru Monica Odagiu. Actrița are nevoie de ajutor după accidentul mortal: „N-avem voie să o dăm pe mâna Poliției” EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 11.04.2023, 22:13

Actrița Monica Odagiu se află în stare de șoc, după accidentul mortal de mașină, în care a fost implicată duminică, 9 aprilie 2023, în jurul orei 16.15, pe strada Ştirbei Vodă, în dreptul staţiei STB Luterană. Preotul Mirea Vîrtejanu, de la Biserica „Acoperământul Maicii Domnului” din București, susține, exclusiv pentru Impact.ro, că Monica ar avea acum mare nevoie și de ajutor duhovnicesc.

Monica Odagiu, după accidentul mortal de mașină: „Am și eu nevoie de liniște, ca să pot să trec peste șoc”

După tragedia de duminica trecută, în care a fost implicată, actrița Monica Odagiu a postat un mesaj copleșitor pe Facebook, în care recunoaște că se află în stare de șoc: „Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație în care efectiv nu am mai avut ce să fac, decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om, în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare. Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupă de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. Din păcate, eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face în acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”.

Moment cumplit trait de Monica Odagiu dupa accidentul mortal

Ce sfat îi dă preotul Mirea Vîrtejanu actriței Monica Odagiu

Preotul Mirea Vîrtejanu o sfătuiește pe actrița Monica Odagiu, prin intermediul Impact.ro, să ceară ajutorul unui duhovnic, pentru a se spovedi, pentru a-și elibera această grea povară sufletească: „Preotul nu are voie să dezvăluie nimic din scaunul de spovedanie, e confidențialitate. Ne interesează doar starea de pocăință, n-avem voie să-l dăm pe mâna Poliției chiar dacă vine la noi un criminal. Nu dorim nimănui așa mare necaz, toți suntem șoferi, se pot întâmpla astfel de situații. Ca să-și liniștească sufletul e bine să se spovedească, o avea ceva păcate mari, săraca. Nu știu ce sănătate mintală avea în acea perioadă, în ziua accidentului. Cel mai bine e să meargă la un preot, poate să vină și la mine, o aștept, preotul e imparțial, poate să se spovedească, chiar și fără post. Acolo, la spovedanie, se descoperă mai multe lucruri”.

„Dacă acest bărbat, care a căzut în fața mașinii ei, nu era conștient de ce face, Dumnezeu îl va primi la el”

Ce spune preotul Mirea Vîrtejanu despre bărbatul care s-ar fi aruncat în fața mașinii actriței Monica Odagiu: „Dacă acest bărbat, care a căzut în fața mașinii ei, nu era în facultățile mintale, deci nu era conștient de ce face, Dumnezeu îl va primi la el, i se va face o înmormântare cu slujbă, că doar nu a fost cu voia lui. Dacă era pe tratament, trebuie însă văzut. Dacă era beat sau conștient de ceea ce face, Dumnezeu nu-l va primi la el”.

Trupul neînsuflețit al lui Alexandru Murgu, bărbatul accidentat mortal de Monica Odagiu, a fost depus astăzi la Capela Bisericii Sf. Ioan Botezătorul din Bulevardul Iuliu Maniu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...