Mesajul disperat transmis de Monica Odagiu după accidentul mortal provocat. Anchetatorii au o ipoteză șocantă

Beatrice Dumitru 10.04.2023, 10:23
Mesajul disperat transmis de Monica Odagiu după accidentul mortal provocat. Anchetatorii au o ipoteză șocantă

Actrița Monica Odagiu a fost implicată pe 9 aprilie într-un accident de circulație soldat cu moartea unui pieton în vârstă de 35 de ani. Gravul incident rutier s-a petrecut în zona Bisericii Luterană din București, iar actrița a oferit prima reacție publică despre tragedie.

Primul mesaj transmis de Monica Odagiu

Monica Odagiu (26 de ani) trece prin momente foarte grele. Ea a lovit din plin un bărbat care traversa neregulamentar, iar acesta și-a pierdut viața. Actrița a fost testată cu aparatul alcooltest și cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind zero. La nici 24 de ore de la gravul incident, fosta iubită a lui Dan Bitman a avut prima reacție publică.

Aflată încă în stare de șoc, Moniuca Odagiu a mărturisit cu privire la accident că a încercat să facă tot ceea ce i-a stat în putință pentru a evita deznodământul tragic, însă totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă și nu a mai putut evita impactul.

Mesajul disperat transmis de Monica Odagiu după accidentul mortal provocat.. Anchetatorii au o ipoteză șocantă
Monica Odagiu a fost implicată într-un accident rutier.

Am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație în care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins din viață. Nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare”, a transmis Monica Odagiu pe Facebook.

Ipoteza anchetatorilor

De asemenea, actrița a precizat că tot incidentul a fost înregistrat de camerele video din zonă, iar autorităție au intrat deja în posesia imaginilor. Monica Odagiu a mai menționat că nu s-a gândit să mușamalizeze în vreun fel acest incident.

Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic evenment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupă de caz și au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care a pierdut pe cineva iubit. Din păcate, eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face în acele secunde. Vă rog să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot trece peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”, a fost mesajul Monicăi Odagiu.

Din primele informații, se pare că anchetatorii iau în considerare varianta unei sinucideri. Bărbatul s-ar fi aruncat în fața mașinii actriței.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...