Cumnata lui Vitali Klitschko, o actriţă cunoscută în întreaga lume. Sigur o ştii şi tu. Foto

Stan Filon 07.03.2022, 16:35

Iată cine este cumnata primarului din Kiev, Vitali Klitschko. Aceasta este soția lui Vladimir Klitschko și este o actriţă cunoscută în întreaga lume. A jucat în filme și seriale de succes și are milioane de fani. Vorbim despre frumoasa actriță minionă Hayden Panettiere. Americancă s-a remarcat pe micile ecrane, dar este și un model de succes și cochetează destul de mult și cu muzica.

Cumnata lui Vitali Klitschko, o actriţă foarte cunoscută

Frații Klitschko sunt cunoscuți la nivel mondial pentru performanțele pe care le-au avut în boxul profesionist, cei doi dominând ani la rând categoria grea. Cu toții am fost uimiți atunci când s-a aflat că Vladimir Klitschko are o relație cu micuța actriță americană. Sportivul are 1,98 metri înălțime și 106 kg, pe când aleasa inimii sale măsoară doar 1,53 m. Iată că iubirea nu ține cont de înălțime și alte aspecte, așa că cei doi s-au căsătorit în anul 2015 și au împreună un copil.

Hayden Panettiere a jucat în serialul „Ally McBeal”, dar și în „Te iubesc, Beth Cooper”. A fost actriță principală și în serialul de mare succes „Heroes”. Actrița Hayden Panettiere are 32 de ani și se iubește cu celebrul sportiv încă din anul 2010. Au împreună o fetiță în vârstă de 8 ani, dar relația lor nu a fost mereu perfectă. În 2011 s-au despărțit pentru doi ani, iar anul trecut au anunțat că se separă definitiv, însă sunt încă împreună.

Cumnata lui Vitali Klitschko, o actrita foarte cunoscuta
Cumnata lui Vitali Klitschko, o actrita foarte cunoscuta

Frații Klitschko au dominat boxul profesionist

Cei doi boxeri s-au retras din lumea sportului, iar Vitali Klitschko a fost ales primar al capitalei Ucrainei, Kiev. Odată cu venirea războiului, ambii frați Klitschko s-au înarmat până în dinți și au decis să lupte alături de conaționalii lor împotriva invadatorilor ruși. În plus, frații Klitschko nu ratează nicio ocazie și distribuie filmulețe pe rețelele de socializare prin care își mobilizează conaționalăă să iasă și să-i înfrunte pe soldații ruși.

În Ucraina se dau lupte grele de mai bine de 12 zile, de când președintele Rusiei, Vladimir Putin, a dat ordinul invadării țării vecine. Au avut loc mai multe runde de negocieri între cele două părți, însă nu s-a ajuns la niciun acord. Între timp, zeci de civili mor în fiecare zi, în urma bombardamentelor venite din partea armatei Rusiei, care pare să nu țină cont de zonele rezidențiale și bombardează tot ce le iese în cale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...