O actriță de la Hollywood, donație de 3 milioane de dolari pentru refugiați. Familia ei este din Cernăuți

Ioana Bucur 04.03.2022, 15:14
O actriță de la Hollywood, donație de 3 milioane de dolari pentru refugiați. Familia ei este din Cernăuți

Cunoscută pentru rolurile din serialele și filmele de comedie, o actriță celebră de la Hollywood a anunțat că va face o donație de trei milioane de dolari pentru refugiați. Într-un videoclip emoționant postat alături de soțul ei, la fel de celebru în industria cinematografică de peste ocean, a dezvăluit că s-a născut în Cernăuți, mutându-se cu familia în Statele Unite în 1991, când avea doar șapte ani.

O actriță de la Hollywood va dona 3 milioane de dolari pentru refugiații din Ucraina

Drama oamenilor din Ucraina care, de nouă zile, nu mai știu cum va arăta, pentru ei, viitorul, dar care luptă cu un curaj incredibil să își apere țara în fața invadatorilor, în ciuda faptului că sunt depășiți din toate punctele de vedere de trupele din Rusia, a impresionat o lume întreagă.

Oamenii s-au mobilizat pentru a strânge ajutoare pentru cei care fug din calea războiului – mame și copii, vârstnici care au lăsat în urmă familii, prieteni, case, și au decis să treacă granița țării.

Printre cei care au decis să se implice sunt și nume mari de la Hollywood. Mila Kunis, cunoscută pentru rolul din serialul „That 70s Show”, a anunțat că va dona, împreună cu soțul său, Ashton Kutcher, trei milioane de dolari ca ajutor umanitar pentru victimele războiului, participând la o strângere de fonduri pentru a le transfera în Ucraina, de 30 de milioane de dolari.

„În timp ce asistăm la curajul ucrainenilor, suntem și martorii suferinței inimaginabile a celor care au ales siguranța. Prin GoFundMe, această strângere de fonduri va avea un impact imediat asupra refugiaților și eforturilor de ajutor umanitar.

Fondurile se vor duce către Flexport.org și Airbnb.org, două organizații care s-au implicat activ pe teren, oferind ajutor imediat celor care au cea mai mare nevoie. Flexport.org organizează transporturi de ajutoare umanitare către centrele de refugiați din Polonia, România, Ungaria, Slovacia și Moldova. Airbnb.org oferă locuințe gratuite, pe termen scurt, refugiaților care fug din Ucraina.

A fi alături de Ucraina înseamnă a-i sprijini pe ucraineni”, au transmis cei doi.

O actriță de la Hollywood, donație de 3 milioane de dolari pentru refugiați. Familia ei este din Cernăuți
Mila Kunis și Ashton Kutcher

„Astăzi sunt mai mândră ca niciodată că sunt ucraineancă”

Actrița și-a început mesajul cu o dezvăluire: s-a născut în Ucraina, în Cernăuți, venind împreună cu familia sa în Statele Unite ale Americii în 1991, când avea șapte ani.

„M-am considerat întotdeauna un cetățean american, un cetățean american mândru. Iubesc tot ce a făcut această țară pentru mine și familia mea. Dar astăzi sunt mai mândră ca niciodată că sunt ucraineancă.

Evenimentele care s-au petrecut în Ucraina sunt devastatoare. Nu există loc în această lume pentru acest tip de atac nedrept asupra umanității”, a transmis actrița.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...