Cui îi aparțin cele mai mari silicoane din România. Cântăresc două kilograme

Iancu Andreea / 07.08.2020, 19:30
Cui îi aparțin cele mai mari silicoane din România. Cântăresc două kilograme

Tânăra este una dintre cele mai operate vedete din România. Ea a apelat deja la cinci intervenții numai pentru a-și modifica forma bustului. Totuși, ultima operație estetică, prin care și-a pus silicoane de două kilograme, o face cu adevărat unică în țară.

Are cele mai mari silicoane din România

Mulți i-au admirat formele, însă puțini știu că una dintre fostele asistente TV ale lui Dan Capatos deține acum cele mai mari implanturi. Loredana Chivu, bomba sexy cu fund proeminent și decolteu generos, a decis să își facă o nouă modificare. Astfel, vedeta a apelat la un cabinet estetic pentru a-și satisface dorința de a avea cele mai mari silicoane din România. Loredana a trecut de la un implant de 800 ml, la unul de 1050 ml.

Totuși, blonda nu a fost descurajată nici de faptul că pentru implanturile uriașe a trebuit să aștepte timp de două săptămâni. Loredana se declară mulțumită acum de forma bustului său.

“Tot ce mi-am făcut, mi-am făcut pentru mine, să mă simt eu împlinită, nu am făcut pentru vreun iubit sau pentru cineva anume. Pur și simplu asta mi-am dorit. Mi-am pus alte silicoane și mi-am făcut și o liposuctie.  Acum am un abdomen plat, o talie de viespe, sâni mari și pot spune că am și cel mai frumos fund de la noi din țară”, a spus Loredana.

Loredana Chivu, posesoarea unor sâni de 2 kilograme Foto - Instagram
Loredana Chivu, posesoarea unor sâni de 2 kilograme
Foto – Instagram

Silicoane realizate pe comandă

Fosta asistentă TV a apelat la managerul clinicii estetice pentru a-și îndeplini dorința. Se pare că Loredana a cerut ceva ce nu se mai fabricase înainte. De aceea, pentru a-și admira noii sâni, vedeta a trebuit să aștepte timp de două săptămâni.

Potrivit managerului clinicii, Valentin Burada, sânii cei noi ai blondinei au fost o reală provocare. A fost nevoie să discute cu firma care produce implanturile pentru a le realiza pe comandă, conform dorințelor fostei asistente TV. Astfel, Loredana se numără printre cele mai “tunate” vedete din România, potrivit click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI