Elena Ionescu a vorbit, în premieră, despre relația cu Emanuel de la Survivor. ”Lumea a spus iubire mare”

Iancu Andreea 06.07.2020, 20:36

Câștigătoarea Survivor România pare să trăiască o frumoasă poveste de dragoste. Vedeta și unul dintre colegii săi de competiție au păstrat legătura și chiar au petrecut recent o vacanță la mare. Elena Ionescu a ales să vorbească deschis despre această nouă perioadă din viața sa.

Elena Ionescu, o relație extrem de apropiată cu Emanuel Neagu

Au apărut numeroase zvonuri legate de relație dintre artistă și războinicul Emanuel. Cei doi au participat la competiția Survivor, dar au ales să sfârșească prieteni. După show, Elena și Emanuel au păstrat legătura, ba chiar au petrecut un weekend la mare. Acolo, cei doi s-au distrat de minune și au făcut o mulțime de clipuri pe rețelele de socializare.

Ulterior, Emanuel a ajuns și în vizită la vedetă. Foștii concurenți s-au pozat și filmat chiar acasă la Elena, spre surprinderea fanilor. De aici și o serie de speculații cu privire la faptul că între ei s-a înfiripat ceva.

Totuși, Elena Ionescu a ales să vorbească despre relația cu Emanuel. Se pare că între ei există o prietenie extrem de frumoasă.

Suntem mereu împreună și lumea gândește puțin greșit despre noi. Nu suntem împreună în sensul acela al cuvântului, ci colaborăm. Suntem prieteni, ne înțelegem foarte bine. Abia ne-am întors din Vamă, unde ne-am distrat extraordinar, dar nu numai noi doi, ci alături de alți concurenți de la Survivor, cu care am rămas în relații extraordinar de bune. Este adevărat, am stat unul lângă altul, dar nu sunt sentimente acolo… cel puțin așa percep eu lucrurile. Poate lumea a crezut mai mult după ce am făcut acel Tik Tok în pat și… uite iubirea. Se poate vorbi și așa, dar să nu exagerăm… deocamdată.

Elena a dezvăluit că între cei doi foști concurenți există doar o relație de colaborare, extrem de apreciată de public.

Suntem în toate filmulețele posibile și imposibile de pe internet. S-au exagerat foarte multe lucruri, au fost multe discuții, precum acelea că Emanuel a ajuns acasă la Elena, în patul Elenei. A fost, nu zic nu, dar am făcut un vlog împreună, și a fost extrem de viral. Oamenii empatizează cu fețele noastre și este frumos. De aceea, am considerat că trebuie să dezvoltăm colaborarea noastră.

Cei doi foști colegi par să se simtă excelent unul în compania celuilalt
Cei doi foști colegi par să se simtă excelent unul în compania celuilalt

Cum o descrie Emanuel pe Elena

Totodată, artista a povestit că prezența la mare, împreună, a fost una strict profesională. Elena a filmat un nou clip pentru piesa Noapte albă, care l-a avut drept protagonist pe colegul său războinic.

Uite, el este actorul principal din videoclipul meu ”Noapte albă!”, piesa pe care am făcut-o la Survivor. Suntem foarte apropiați acolo, așa că sunt sigură că vor exista foarte multe discuții cum că este o poveste de iubire la mijloc. Sper să păstrăm această prietenie frumoasă cât se va putea, să ne ajutăm reciproc, a declarat Elena Ionescu potrivit cancan.ro.

Deși fanii își doresc sincer ca cei doi să sfârșească împreună, deocamdată Elena nu poate vorbi despre asta. Pe de altă parte, Emanuel nu pare să refuze un astfel de gând.

Este o femeie specială, minunată, îmi place mult, mult de ea. Însă, sunt mai timid și nu știu cum să abordez lucrurile. Atunci când ești atras de cineva, spui anumite glume, care speri la un moment dat să poată ajunge la sufletul persoanei căreia îi sunt adresate. Așa am făcut eu cu Elena la Survivor, încercam să mă apropii de ea…, a povestit Emanuel la WOWbiz.ro, la emisiunea ”Ștafeta mixtă!”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...