Cum și-a cunoscut soția Cătălin Moroșanu de la Survivor România. ”Puneam bani să ne luăm napolitane”

Ioana Bucur 20.03.2021, 08:48

Cum și-a cunoscut soția Cătălin Moroșanu de la Survivor România? „Nu puteam rata acest moment”, spune sportivul despre participarea la competiția din Republica Domincană. Ediție după ediție, a dovedit că este unul dintre cei mai puternici concurenți, cu șanse uriașe la câștigarea marelui premiu. Însă, în spatele omului de fier stă o poveste de dragoste emoționantă.

Cum și-a cunoscut soția Cătălin Moroșanu de la Survivor România

Echipa Faimoșilor din sezonul 2021 Survivor România nu ar fi fost la fel fără Cătălin Moroșanu. În ultimii ani, sportivul pare că și-a găsit o nouă pasiune: participarea la reality show-uri. Singurul care îi lipsea din palmares era concursul de la Kanal D. Știa că în Republica Dominicană lipsa mâncării va fi una dintre cele mai mari provocări cu care se vor confrunta concurenții, însă, pentru el, foamea nu va fi o senzație necunoscută.

„Eu am 114 kilograme și, pentru mine, este o provocare să particip la acest reality-show. Mi-aș dori să slăbesc foarte mult, ca să fac performanță acolo. O iau ca pe o competiție și sper să mă descurc. Îmi plac provocările, am fost la toate emisiunile și din palmaresul meu lipsea Survivor România. Nu puteam rata acest moment. Am avut momente în viață când nu am avut ce să mănânc și eram lipsit de energie. Probabil mă voi confrunta și în Republica Dominicană cu această lipsă de energie, dar sper să ajung până în finală”, a spus Cătălin Moroșanu, citat de VIVA!.

Spune despre el că nu este un bărbat frumos, dar că este „un tip interesant”, care nu trece niciodată neobservat, iar asta s-ar datora, în primul rând, șarmului său: „am avut mereu acea sclipire, acel ceva”. Probabil așa a reușit să o cucerească și pe Georgiana, cea care îi este alături de când erau adolescenți. Dar cum și-a cunoscut soția Cătălin Moroșanu de la Survivor România? În tren! El, 17 ani, ea, 16. A fost dragoste la prima vedere.

„Soția mea este prima fată pe care am adus-o acasă la mama și singura. Ne-am cunoscut în tren, făceam naveta. Ea avea 16 ani și eu –17. Eram copii. Am văzut-o și mi-a plăcut foarte mult de ea. Am cucerit-o când nu eram celebru. Țin minte că aveam 10 lei în buzunar și puneam amândoi bani ca să cumpărăm napolitane”, a povestit sportivul, pentru aceeași sursă.

Cum și-a cunoscut soția Cătălin Moroșanu de la Survivor Ronmânia
Cătălin Moroșanu și soția sa, Georgiana

Cătălin Moroșanu, dezamăgit de ceea ce se întâmplă la Survivor

Atmosfera din Republica Dominicană devine din ce în ce mai greu de suportat, pe măsură ce competiția înaintează. Din nefericire, în loc să se ajute între ei să facă față mai ușor condițiilor grele, concurenții caută noi metode de a-și face viața un calvar unii altora. Nevrând să mai fie martor tăcut al jocurilor de culise ce puteau pune în pericol echipa Faimoșilor, referindu-se la strategiile făcute de Zanni și Sebi, Cătălin Moroșanu a reacționat vehement:

„Ideea este că trebuie să rămânem noi uniți, indiferent de orice circumstanță și trebuie să fim uniți că mie nu îmi place chestia asta, ce înseamnă asta, sunt ei mai presus decât noi sau ce înseamnă asta? Și pentru echipă va fi foarte rău. În jurul lui Culiță și în jurul lui Sebi s-au adunat mai multe persoane și în momentul în care am văzut că s-a format această alianță, automat m-am dus la fiecare și am făcut și eu una. De ce am făcut chestia asta e foarte logic, nu mă deranjează dacă sunt două sau trei persoane într-un grup, că e normal să fim în grupuri, oamenii sunt ființe sociale.

A trebuit să iau această măsură, să-i iau pe toți care nu erau incluși în așa zisa alianță și să ne apărăm. Din punctul meu de vedere, este o foarte proastă strategie pentru că echipa se va destrăma și eu vă spun cu mâna pe inimă că nu pot să-l susțin pe Culiță sau pe Zanni, în condițiile în care ei fac strategii să ne dea pe noi afară”, a explicat Moroșanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI