Cum s-a implicat Anamaria Prodan în viața lui Sebi de la Survivor România. Ajunsese să câștige 3.500 de euro lunar

Nicu Stan 19.03.2021, 14:16

Cum s-a implicat Anamaria Prodan în viața lui Sebi de la Survivor România. Ajunsese să câștige 3.500 de euro lunar. Vezi întreaga poveste în articolul de mai jos.

Sebastian Chitoșcă, clientul Anamariei Prodan. Cum l-a convins impresara pe concurentul de la Survivor România să nu renunțe la fotbal

S-a aflat care a fost implicarea Anamariei Prodan în viața lui Sebi de la Survivor România. Acesta ajunsese să câștige 3.500 de euro lunar după ce a bătut palma cu ea.

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România este o mai veche cunoștință a Anamariei Prodan. Impresara a pus ochii pe Sebastian Chitoșcă în urmă cu 5 ani, pe vremea când Faimosul avea numai 23 de ani.

Anamaria Prodan l-a convins pe Gigi Becali, in 2016, să îl cumpere pe Sebastian Chitosca
Anamaria Prodan l-a convins pe Gigi Becali, in 2016, să îl cumpere pe Sebastian Chitosca

Sebastian Chitoșcă, mare speranță în fotbal

Sebastian Chitoșcă a fost considerat într-o vreme o mare speranță a fotbalului românesc, iar impresara l-a făcut să se răzgândească în legătură cu planurile sale de a renunța la sport.

Astfel, Sebastian Chitoșcă s-a lăsat de fotbal la 28 de ani, însă vroia să o facă de la 23 de ani. La acea vreme, Sebastian Chitoșcă era legitimat la Ceahlăul Piatra Neamț, club aflat în insolvență, care nu-și mai plătise fotbaliștii de mai multe luni.

Cum a ajuns Sebastian Chitoșcă la FCSB

Sebastian Chitoșcă era printre cei mai bune jucători din echipă, dar asta nu îl ajuta prea mult din punct de vedere financiar. Atunci a cunoscut-o pe Anamaria Prodan, care l-a făcut să meargă mai departe în fotbal. I-a promis jucătorului de atunci un contract cu cea mai bogată echipă din România, FCSB-ul lui Gigi Becali.

În acest fel s-a ales Sebastian Chitoșcă cu Anamaria Prodan drept impresară. Totul se întâmpla în anul 2016. Pe atunci, antrenorul actualului lider din Liga I, FCSB, era chiar soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Astfel, Anamaria Prodan a mers la palat și l-a convins pe Gigi Becali să-l cumpere pe Sebastian Chitoșcă la pachet cu alți doi jucători de la Ceahlăul- Popadiuc și Ștefănescu.

Cum îl numea Gigi Becali pe Sebastian Chitoșcă

Cum nemțenii se aflau într-o situație financiară proastă, au acceptat să-și cedeze cei mai buni jucători pentru doar 150.000 de euro. „Transferul la Steaua ar fi excepțional, trebuie să plec de aici pentru că nu mai sunt condiții. Nu mă refer doar la bani, nu mă refer la faptul că nu mi-am mai luat salariul de opt luni, ci la faptul că aici nu mai merge nimic normal, așa cum ar trebui să meargă„, spunea atunci Sebastian Chitoșcă.

Gigi Becali l-a lăudat pe Sebastian Chitoșcă și îl numea”perla lui”, însă acesta nu a confirmat așteptările. Astfel, după o perioadă de stat pe bancă, Sebastian Chitoșcă s-a accidentat și a fost trecut rapid la ”pierderi” de către latifundiarul din Pipera. Oricum, Sebastian Chitoșcă a prins cea mai bună perioadă a lui la FCSB, unde avea un salariu de 3.500 de euro pe lună.

Urmăriți Impact.ro și pe