Concurentul de la Survivor România pe care Simona Hapciuc l-ar da afară imediat. ”E pentru binele lor”

Cristian Cojocaru 17.03.2021, 10:21
Concurentul de la Survivor România pe care Simona Hapciuc l-ar da afară imediat. ”E pentru binele lor”

Fosta concurentă din cadrul competiției Survivor România 2021 Simona Hapciuc, a afirmat că unul dintre concurenți îi este foarte antipatic și că el este cel pe care l-ar da afară din cadrul concursului. Vedeta a fost eliminată din cadrul concursului din Republica Dominicană în urma votului publicului.

Pe cine ar elimina Simona Hapciuc de la Survivor România

Se pare că Simona Hapciuc poartă o antipatie specială pentru o persoană din echipa Faimoșilor, echipă reprezentată de Zanni și Sebi. Vedeta a fost de partea dansatoarei Elena Marin în conflictul cu cei doi concurenți, iar acum, Simona îl vede drept vinovat principal pentru atmosfera grea din tabăra Faimoșilor pe Sebi.

Simona Hapciuc consideră că Zanni a avut un comportament explicabil, afirmând totodată că ar vrea să îl vadă dat afară pe Sebi, menționând că Andreea Antonescu poate ieși mai târziu din competiție.

”Nu e o surpriză pentru nimeni că eu aș vrea să iasă Sebi. Vreau să iasă Sebi deoarece simt că odată cu plecarea lui va fi mult mai multă liniște în echipă. Odată instalată liniștea în echipă vor câștiga mult mai multe puncte, le va fi mai ușor să conviețuiască, pentru binele lor chiar sper să iasă Sebi, Andreea poate să iasă mai târziu”, a explicat Simona Hapciuc.

Nu e o surpriză pentru nimeni că eu aș vrea să iasă Sebi - a declarat Simona Hapciuc
Nu e o surpriză pentru nimeni că eu aș vrea să iasă Sebi – a declarat Simona Hapciuc

Situația Faimoșilor nu se va îmbunătăți în curând

Vedeta este de părere că actuala situație din tabăra Faimoșilor nu va cunoaște o îmbunătățire în viitorul apropiat. Din contră, ea consideră că după nominalizarea făcută de către Elena Marin, lucrurile se vor înrăutăți. Simona Hapciuc crede că situația Elenei Marin se va complica de-acum după ce l-a nominalizat pe Sebi .

”Am un feeling că Sebi se va pune din ce în ce mai rău pe ea, dar felicitări, Elena, pentru că ai votat supercorect”, a mai spus Simona Hapciuc.

După ce a devenit favorita publicului și l-a nominalizat pe Sebi, Andrei, logodnicul Elenei a fost foarte mulțumit de decizia luată de aceasta,

”Da, Elena a făcut cel mai bun gest. Și l-a votat și sportiv, pentru că el este cel mai slab dintre Faimoși, măcar dintre băieți, și social, pentru că i-a arătat că greșește în comportamentul pe care îl are. Am văzut, deja, că și Culiță, și Zanni încep să fie deranjați de Sebi, deci e clar că nu Elena are o problemă în tabăra Faimoșilor, ci el”, a declarat Andrei, logodnicul Elenei Marin în exclusivitate pentru WOWbiz.ro

Urmăriți Impact.ro și pe