Ce face acum primul câștigător Survivor. Au trecut 21 de ani de la victoria sa

Daria Petrescu 19.03.2021, 11:09
Ce face acum primul câștigător Survivor. Au trecut 21 de ani de la victoria sa

Supraviețuitor este versiunea americană a francizei internaționale de televiziune pentru concurs de realitate Survivor. Show-ul a fost creat de Charlie Parsons, iar seria americană a avut premiera în martie 2000. Puțini își mai amintesc cine a fost câștigătorul primului sezon și cum arată el acum. Au trecut 21 de ani de la victoria sa.

Ce face acum primul câștigător Survivor

Primul câștigător Survivor are acum 60 de ani și au trecut 21 de ani de când a câștigat marele premiu de 1 milon de dolari. Numele lui este Richard Hatch și a fost considerat unul dintre cei mai puternici concurenți din concurs.

Cel de-al 40-lea sezon Survivor: Winners at War a avut premiera pe 12 februarie 2020, în timpul celei de-a 20-a aniversări a spectacolului.

Richard Hatch

Din cauza pandemiei, filmările care ar fi trebuit să înceapă în primăvara acestui an au fost amânate. Sezonul 41 ar fi trebuit difuzat în toamna anului 2021. Sezonul 41 va fi din nou filmat în Insulele Mamanuca

Richard Hatch a avut probleme cu legea în urmă cu câțiva ani

Richard Hatch a avut probleme cu legea, în 2006, când a fost arestat timp de 51 de luni, pentru evaziune fiscală.

Presa internațională a scris atunci că „El  fie a confundat regulile jocului, fie nu este un ‘supravietuitor’ în lumea cruda a taxelor”.

Richard Hatch a susținut că singura lui vina este faptul ca nu se pricepe la chestiuni financiare și a crezut ca producătorii reality show-ului se vor ocupa de plata taxelor pentru el.

Așa arată acum Richard Hatch

 

„El a ‘uitat’ totodată să îi spuna contabilului sau despre alte venituri obtinute, cum ar fi 327 000 de dolari câștigați ca și coprezentator la o emisiune de la un post de radio din Boston, și 28 000 de dolari chiria primita pentru o proprietate de-a sa”, scris presa internațională atunci.

De alungul anilor, Richard Hatch și-a păstrat cariera TV în realitate, cele mai cunoscute piese fiind pe „The Apprentice” în 2011 și „The Biggest Theer ”În 2016.

„Ofer un moment BORNEO de pe plaja sezonului 1 din Survivor !! Oricine achiziționează o copie semnată 8×10 de pe Link in Bio va fi înscrisă la tombolă! Voi alege un câștigător luna aceasta !!”, a scris acesta în luna februarie pe contul de Instagram, alături de imaginea de mai sus.

„Survivor România” se află la cel de-al doilea sezon

Show-ul Survivor are succes și în România. Emisiunea se filmează în Republica Dominicană și este una dintre cele mai urmărite emisiuni TV. Daniel Pavel este prezentatorul emisiunii, după ce  primul sezon a fost prezentat de Dan Cruceru.

Daniel Pavel a fost redactor şef al Penny FM. A plecat în Republica Dominicană din Viena, acolo unde locuia de ceva vreme.

Famoșii de la Survivor România 2021:

-Cătălin Moroșanu, Costi Ionniță, Cosmin Stanciu, Roxana Nemes, Culiță Sterp

-Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, , Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda, Simona Hapciuc și Georgiana Lupu.

Războinicii sezonului 2 Survivor 2021

-Marilena Cuciurean, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean

-Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Primul sezon Survivor România a fost câștigat de Elena Ionescu

La sfârșitul anului trecut, Elena Ionescu a dezvăluit ce a făcut cu premiul câștigat la Survivor, primul sezon. „Da, este adevărat, mi-am cumpărat un apartament în zona Orășelul Copiilor din zona Brâncoveanu. Am găsit un apartament drăguț de patru camere pe care îl renovez acum, acum îl mobilez, ușor, ușor”, a declarat Elena Ionescu.

 

Urmăriți Impact.ro și pe