Cum se menține în formă Victoria Beckham la 49 de ani? Dieta strictă pe care o ține

Emanuela Pană 25.01.2024, 19:43

Victoria Beckham demonstrează cu fiecare ocazie că vârsta este doar un număr. Recent, ea a avut o apariție strălucitoare în timpul unui antrenament. Într-o ținută sportivă compusă din colanți și o bustieră, soția celebrului David Beckham și-a etalat abdomenul perfect tonifiat, arătând o siluetă de invidiat. Află, în continuare, cum se menține în formă Victoria Beckham la 49 de ani.  

Cum se menține în formă Victoria Beckham la 49 de ani? 

Victoria Beckham, recunoscută pentru dieta sa bazată pe pește și legume de mai bine de două decenii, a dezvăluit recent și alte secrete ale rutinei sale de frumusețe. Ea a mărturisit că nu se dă în lături nici de la shoturile de ghimbir și sucurile verzi.  

Conform Daily Mail, Victoria începe fiecare zi consumând câteva linguri de oțet de mere pe stomacul gol. Apoi, David Beckham, soțul ei, îi prepară un suc verde, făcut dintr-un amestec de broccoli, spanac, castravete, țelină, măr, ghimbir, lămâie și lime. 

În plus, după sesiunile de antrenament, ea se răsfață cu un smoothie nutritiv, preparat din pudră proteică, nuci și diverse fructe proaspete. În ceea ce privește rutina sa de îngrijire a pielii, diva a dezvăluit că secretul ei constă într-o cremă hidratantă care îi conferă instant o strălucire aparte. 

”Pot să văd diferența în ceea ce privește textura pielii și strălucirea dacă folosesc acest produs, dar și dieta și trucurile învățate de la diverși prieteni mă ajută”, a spus ea.

Citește și: David și Victoria Beckham s-au răsfățat pe noul iaht de 5 milioane de lire sterline. Nu este ca al unui oliharh, dar este destul de luxos”

Soția lui David Beckham are o dietă strictă  

După ce au locuit o perioadă în Los Angeles, Victoria și David Beckham s-au întors în Marea Britanie, stabilindu-se într-o impunătoare reședință evaluată la 31 de milioane de lire sterline. 

Un chef renumit, care a pregătit mese pentru familia Beckham de multe ori, a împărtășit că Victoria se abate rareori de la regulile sale stricte de alimentație. De obicei, ea optează pentru o farfurie cu legume la abur și spanac cu puțină sare, în vreme ce fostul fotbalist preferă friptura. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Designerul evită lactatele și brânza, însă este o mare fană a fructului de avocado, pe care îl consumă zilnic pentru a-și păstra pielea sănătoasă și strălucitoare. 

Victoria este un adevărat exemplu de urmat în ceea ce privește stilul de viață sănătos, bazându-se pe o dietă bogată în fructe și legume, pește, smoothie-uri verzi și lapte de migdale. Acest regim alimentar o ajută să-și mențină o siluetă impecabilă. Având un bucătar personal, nu întâmpină dificultăți în a varia aceste alimente în dieta sa. Chiar și la aniversările ei, soția lui David Beckham preferă un ”tort” din fructe în locul unuia tradițional. 

Vezi și: Motivul incredibil pentru care Victoria Beckham se trezește zilnic la 5 AM. Puțină lume se încumetă să facă la fel

Ce spune faimosul ei soț despre acest lucru? 

În timpul unui interviu podcast, soțul ei, celebrul fotbalist David Beckham, a oferit detalii despre obiceiurile alimentare ale Victoriei, în timp ce vorbea despre propriile sale preferințe culinare. 

”Devin destul de emoționat în legătură cu mâncarea și vinul, când mănânc ceva grozav, vreau ca toată lumea să-l încerce. Din păcate, sunt căsătorit cu cineva care a mâncat același lucru în ultimii 25 de ani! De când am cunoscut-o, ea mănâncă doar pește la grătar și legume la abur. Foarte rar se abate de la asta”, a declarat sportivul.

Victoria a comentat aceste declarații într-un interviu pentru Vogue Australia, menționând că descrierea făcută de soțul ei a făcut ca dieta ei să pară ”plictisitoare”. În realitate, ea își concentrează alimentația pe ”grăsimi sănătoase” și urmează periodic cure de detoxifiere, perioade în care evită complet consumul de alcool. 

”Ce a vrut să spună este că nu a întâlnit niciodată pe cineva care să fie mai disciplinat cu felul în care mănâncă. Eu mănânc multe grăsimi sănătoase: pește, avocado, nuci, cam așa ceva. Eu beau alcool, cu excepția cazului în care am un motiv să nu o fac. Mă detoxifiez în mod regulat. Am perioade în care timp de trei până la șase luni în care nu voi bea. Sunt extrem de disciplinată în tot ceea ce fac, fie că mănânc sau mă antrenez sau beau sau nu”, a declarat ea. 

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...