David și Victoria Beckham s-au răsfățat pe noul iaht de 5 milioane de lire sterline. „Nu este ca al unui oliharh, dar este destul de luxos”

Sorin Barbu 05.04.2022, 10:19
David și Victoria Beckham s-au răsfățat pe noul iaht de 5 milioane de lire sterline. „Nu este ca al unui oliharh, dar este destul de luxos”

David și Victoria Beckham sunt în centrul atenție ori de câte ori apar. Iar când se bronzează, pe un iaht pe care au plătit cinci milioane de lire sterline, a fost  foarte clar că paparazzi nu aveau cum să rateze acest moment. Familia Beckham s-a relaxat înaintea unui mare eveniment: Brooklyn se însoară cu actrița Nicola Peltz. Presa britanică a scris zilele trecută că fostul căpitan al naționalei Angliei a semnat un contract de imagine pe sumă amețitoare.

David și Victoria Beckham, relaxare la bordul unui iaht de 5 milioane de lire sterline

David Beckham a decis că este timpul unor zile de vacanță, așa că și-a luat familia și a plecat la plimbare cu iahtul. Este vorba de o ambarcațiune a cărui construcție a costat cinci milioane de lire sterline, iar fostul căpitan al naționalei Angliei s-a implicat personal, anul trecut, în procesul de proiectare. (FOTO AICI)

„David a fost fascinat în timpul verii de mai multe iahturi și a decis să se răsfețe. Nu este un iaht în stilul unui oligarh, dar este destul de luxos, indiferent de standarde”, a explicat una dintre sursele jurnaliștilor de la The Sun.

Au fost câteva zile de relaxare înaintea evenimentului programat pe 9 aprilie. Fiul cel mare, Brooklyn, se însoară cu Nicola Peltz, moștenitoarea unui imperiu de un miliard de dolari.

Banii pentru iaht nu au fost o problemă pentru David Beckham. Fostul internațional englez este patronul clubului Inter Miami și face bani foarte mulți din contracte de imagine.  Să luăm drept exemplu înțelegerea pe care o are semnată cu reprezentanții statului Qatar.

Și-a împrumutat imaginea pe următorii 15 ani și va câștiga 178 de milioane de euro. Unul dintre proiectele în care este implicat este Campionatul Mondial de anul acesta, au spus jurnaliștii de la The Telegraph.

„Acordul ar implica mai multe parteneriate comerciale și nu toate fondurile sunt garantate”, au mai spus ziariștii de la sursa citată.

Mai multe persoane din anturajul lui David Beckham au spus că acesta se gândește chiar la câteva investiții în Qatar.

Sursa Foto: The Sun

Urmăriți Impact.ro și pe