Motivul incredibil pentru care Victoria Beckham se trezește zilnic la 5 AM. Puțină lume se încumetă să facă la fel

Cătălina Burghelea 12.10.2021, 09:39
Motivul incredibil pentru care Victoria Beckham se trezește zilnic la 5 AM. Puțină lume se încumetă să facă la fel

Celebra Victoria Beckham se sigură că mereu arată impecabil. Renumită pentru stilul de viață extrem, fosta cântăreață „Spice Girls” și soția fotbalistului David Beckham face mari sacrificii atunci când e vorba de silueta ei. Vedeta se trezește zilnic la cinci dimineața dintr-un motiv incredibil. Puțină lume ar proceda la fel.

Victoria Beckham se trezește zilnic la 5 dimineața

Silueta tonifiată, hainele de firmă, părul și machiajul perfecte sunt emblematice pentru faimoasa Victoria Beckham. Deși are patru copii, artista arată mai bine ca niciodată. Însă, pentru a rămâne mereu în formă, soția celebrului fotbalist englez David Beckham face lucruri extreme. Cum ar fi trezitul în fiecare dimineață la cinci sau mâncatul unor alimente sărace în calorii.

Este adevărat că fosta componentă a trupei Spice Girls are un genetic bun, dar asta nu înseamnă că Victoria Beckham a stat pe canapea și a mâncat floricele sau chips-uri. Vedeta are o dietă „foarte, foarte disciplinată” și o rutină de fitness foarte bine pusă la punct, dezvăluind că asta o face cea mai fericită.

Vedeta face mari sacrificii pentru siluetă

În timp ce mulți dintre noi ar face orice pentru a amâna alarma de dimineață, Victoria Beckham este deja pe banda de alergat în sala de sport pe care o are acasă. De fapt, designerul de modă petrece două ore în sala de sport amenajată în propria locuință și spune că este ceva ce trebuie să facă pentru a-și susține stilul de viață ocupat.

Victoria a declarat că rutina ei de exerciții începe între orele 5.30 și 6 dimineața, cu o alergare de 7 km pe banda de alergat, pe ritmuri variate, de la mers până la jogging și alergare susținută.

„E singurul moment în care mă uit la televizor, așa că îmi văd de treabă. Durează 45 de minute”, a dezvăluit ea.

Sesiuni intense de exerciții fizice

Urmează o sesiune de exerciții cu antrenorul ei personal, în sala de sport privată.

„30 de minute de exerciții pentru picioare, 30 de minute pentru brațe, tonifiere și întreținere, apoi multe planșe (…)”, a explicat artista, adăugând că urmează această rutină fără zile de pauză, chiar și în weekend.

În timpul săptămânii însă, soția celebrului fotbalist englez David Beckham are grijă să-și facă timp pentru a-și duce copiii, Romeo, Cruz și Harper, la școală.

Victoria insistă asupra faptului că rutina este „un lucru cu adevărat pozitiv pentru mine. Face parte din ceea ce sunt acum și chiar mă bucur”. Vedeta nu se menține doar cu exercițiile pe care le face acasă. Victoria a fost văzută la SoulCycle din LA în trecut.

Ce mănâncă soția celebrului fotbalist David Beckham la micul-dejun

Pe lângă rutina de exerciții zilnice, Victoria împărtășește adesea detalii despre dieta ei și, odată, a spus că se gândește să devină vegană după ce și-a scos familia la restaurant. Nici măcar nu se răsfață după antrenamentele sale de două ore. În schimb alege să bea oțet de mere în fiecare dimineață, înainte de micul dejun, care include smoothie-uri verzi, cereale organice sau ouă amestecate cu somon afumat.

Artista nu se abate de la stilul ei de viață extrem

Victoria Beckham declară că stilul său de viață i se pare „motivant”, pentru că o ajută și mintal.

„Contează cum te simți. Pe mine mă ajută să fiu pregătită pentru restul zilei”, a spus ea pentru The Guardian.

„Îmi curată mintea. Atunci îmi vin o mulțime de idei. E un moment în care nu stau pe telefon, nu sunt cu copiii, nu sunt cu David; pot efectiv să fiu singură”, a dezvăluit cântăreața.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...