Cum se îmbracă Gabriela Firea, de când nu mai este primar FOTO

Iancu Andreea / 22.10.2020, 10:24

Gabriela Firea a rămas fără locul din fotoliul de primar al Capitalei după alegerile locale din toamnă. Totuși, acest lucru pare să îi fi prins bine, cel puțin din punct de vedere vestimentar. Fostul primar a surprins pe toată lumea cu noile ținute pe care le etalează în ultima vreme. Astfel, politicianul PSD pare că a întinerit cu câțiva ani.

Ce ținute adoptă Gabriela Firea de când nu mai este primar

Încă de la debutul său ca primar al Bucureștiului, în 2016, Gabriela Firea a avut apariții extrem de inspirate din punct de vedere vestimentar. Politicianul a adoptat ținute elegante, asortate, în care reușea să integreze sacouri în culori vii, rochii până la genunchi și diferite imprimeuri. Întotdeauna alegea pantofii eleganți, cu toc, pentru a completa aspectul său exterior. O prezență elegantă, potrivită unei doamne de 48 de ani.

Totuși, de când Gabriela Firea nu mai este primar al Capitalei, aceasta a ales să facă o serie de schimbări ale aspectului său fizic. A început în primul rând cu tunsoarea, renunțând la părul mediu, adesea coafat cu bucle lejere. Gabriela Firea a optat pentru un bob scurt, care pare să îi mai scadă câțiva ani din buletin.

Și cum nicio schimbare nu vine singură, fostul edil al Bucureștiului a adoptat și un alt stil vestimentar. Gabriela Firea poartă acum haine mult mai tinerești, renunțând complet la sacouri și etalându-și mai degrabă gecile de piele. În aparițiile recente, Firea a purtat jachete de piele, asortate cu malete în culori neutre precum alb sau negru, dar și fuste plisate. Întreaga ținută a fost completată de cizme înalte, pe picior.

Gabriela Firea se îmbracă în ținute mult mai tinerești de când nu mai este primar foto - Inquam
Gabriela Firea se îmbracă în ținute mult mai tinerești de când nu mai este primar
foto – Inquam

Gabriela Firea își continuă cariera în politică

În ciuda faptului că nu a mai câștigat un mandat la Primăria Capitalei, Gabriela Firea promite că nu renunță la politică. Fostul edil a dezvăluit că urmează să candideze pentru postul de senator în Parlamentul României.

“Îmi depun candidatura pentru a deveni senator de Bucuresti, în Parlamentul României. Voi continua, astfel, munca depusā 4 ani la Primāria Capitalei, în sprijinul oamenilor de care am fost si voi fi profund atasatā. Nu mā opresc aici. Voi lupta neobosit pentru orasul nostru, pentru tara noastra. Cred ca nu conteazā unde te afli si ce loc ocupi, ci doar ceea ce faci concret pentru semenii tāi.”, explică Gabriela Firea.

Cu o carieră ce a început în media, Gabriela Firea a trecut de la reporter, prezentator TV, la om politic și apoi la funcția de Primar General al Capitalei. Acum, ea se pregătește să îi reprezinte pe români în Senatul României.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI