Gina Pistol, declaraţie după naştere. Cum a fost prima noapte cu micuţa acasă: “Am lacrimi în ochi”

Cristian Cojocaru 13.03.2021, 18:40

Proaspeții părinți ai showbizului românesc au petrecut prima noapte cu fiica lor acasă. Astfel, așteptarea fanilor a luat sfârșit după ce Gina Pistol a venit cu o primă declaraţie după naştere. Fericitul cuplu a realizat un clip pe care l-au postat pe rețelele de socizalizare.

Gina Pistol vine cu prima declaraţie după naştere

În clipul postat pe rețelele de socializare, fericiții părinți au povestit fanilor din mediul virtual cum se simte Gina Pistol după naștere dar și fetița lor. Ceea ce au mărturisit vedetele a reușit să emoționeze pe toți cei care au ascultat aceste confesiuni. În urmă cu scurt timp, Gina Pistol și Smiley au postat câteva clipuri prin care a ținut să mulțumească totodată tuturor celor care le-au transmis gânduri bune.

„Bună! Salutare tuturor! Vă pupăm cu drag! Aflați despre noi că suntem bine, în special Gina. Fetița noastră este foarte bine. Am trecut cu bine peste prima noapte acasă. Am ajuns cu bine acasă. Le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis urări, sfaturi, energie pozitivă”, a spus Smiley pe Facebook.

Proaspăta mămică a transmis mesaje de mulțumire la rândul ei atât fanilor cât și cadrelor medicale care i-au fost alături pe parcursul nașterii. Potrivit medicilor, atât mama cât și fiica vedetelor sunt sănătoase, astfel că au putut pleca acasă unde au petrecut prima noapte în noua formulă.

La finalul clipului, cântărețul a declarat că este nerăbdător să o vadă crescând pe fiica sa
La finalul clipului, cântărețul a declarat că este nerăbdător să o vadă crescând pe fiica sa

Smiley este nerăbdător să își vadă fetița crescând

Gina Pistol a afirmat că s-au simțiti răsfățați și că cea mai mare surpriză a venit din parte micuței care este sănătoasă.

„Vă mulțumim tuturor pentru mesaje și scuzați-ne că am lipsit atât de mult, însă suntem într-un rollercoaster emoțional. (…) Le mulțumim celor de la spital, începând de la toată secția de neonatologie, asistentelor, moașelor, medicului anestezist care s-a ocupat de mine, medicului meu. Au fost foarte drăguți cu noi, ne-am simțit răsfățați și pe lângă asta cea mai frumoasă surpriză și cel mai frumos cadou a fost din partea fiicei noastre care este sănătoasă și e minunată”, a completat Gina Pistol.

La finalul clipului, cântărețul a declarat că este nerăbdător să o vadă crescând pe fiica sa, pentru a-i povesti cât de multă lume a reușit să bucure venirea ei pe lume. Totodată, Smiley le-a transmit tuturor internauților mulțumiri pentru felicitările dar și sfaturile primite din partea acestora.

„Abia așteptăm să se facă mare să-i povestim cât de multe mesaje a primit și cât de mult s-au bucurat oamenii pentru nașterea ei”, a conchis Smiley.