EXCLUSIV

Cum se comportă, de fapt, Cosmin Cernat cu copiii săi. Monica Iagăr: ”E un capitol închis pentru mine”

Stan Filon 12.05.2021, 10:44
Cum se comportă, de fapt, Cosmin Cernat cu copiii săi. Monica Iagăr: ”E un capitol închis pentru mine”

S-a aflat cum se comportă, de fapt, Cosmin Cernat cu copiii săi! Omul de televiziune s-a despărțit de ani de zile de mama copiilor săi, fosta mare atletă a României Monica Iagăr. Între timp, fosta glorie a atletismului românesc s-a recăsătorit și are și un băiețel.

Cum se comportă, de fapt, Cosmin Cernat cu copiii săi din prima căsătorie

Monica Iagăr are două fete din relația cu Cosmin Cernat și un băiețel cu campion de judo Cristi Neacșu. Cel de-al treilea copil i-a luminat viața fostei atlete. Îi crește inima când vede cât de bine se înțeleg copiii săi și recunoaște și în ce relații au rămas cele două fete ale sale cu tatăl lor.

Chiar dacă au avut parte de un divorț cu scântei, Monica Iagăr și Cosmin Cernat au ajuns într-un final la un numitor comun, așa că s-au înțeles de dragul copiilor. Acum, sportiva nu vrea să mai audă însă de Cosmin Cernat, despre care spune că este un capitol încheiat din viața ei. Recunoaște însă că Maya și Ayana au o relație bună cu tatăl lor, pe care îl sună destul de des, iar fostul prezentator al emisiunii Survivor România se interesează la rândul său mai mereu de soarta celor două fete.

Cum se comporta, de fapt, Cosmin Cernat cu copiii sai din prima casatorie
Cum se comporta, de fapt, Cosmin Cernat cu copiii sai din prima casatorie

Monica Iagăr, fosta soție a lui Cosmin Cernat, nu vrea să mai audă de el

“Nu este greu să fii mama de trei copii. Este foarte bine, de multe ori am zis că îmi luminează zilele. Viața mea nu s-a schimbat în niciun fel, se cresc unul pe altul și este foarte frumos mai ales când îi văd că se înțeleg de minune.

Am observat, de multe ori, cum se caută unul pe altul când lipsește unul, asta pentru că își simt lipsa și nu sunt indiferenți. Cât privește relația lui Cosmin cu copiii săi este una bună, vorbesc la telefon, se interesează de ei. Sunt mari, se descurcă și când văd asta ca și mama îmi crește inima. Pentru mine acest capitol este închis nu îmi doresc să deschid acest subiect. Se descurcă fetele să țină legătura cu el, sunt mari”, a declarat Monica Iagăr în exclusivitate pentru Impact.ro.

Fosta sportivă are un venit lunar consistent. Primește o pensie specială din partea statului, care ajunge la 12.000 de lei lunar.În plus, își rotunjește veniturile dintr-o afacere cu haine pe care o are pe internet. Monica Iagăr și Cosmin Cernat au divorțat în 2009, după o căsnicie de nouă ani. În 2011, prezentatorul de televiziune s-a recăsătorit cu Mădălina Moroșanu, despre care s-a spus că ar fi fost principalul motiv al divorțului.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...