Cosmin Cernat, piele și os! Are sau nu probleme de sănătate? Prezentatorul a lămurit totul

Redacția IMPACT 07.05.2020, 13:52
Cosmin Cernat, piele și os! Are sau nu probleme de sănătate? Prezentatorul a lămurit totul

Dacă slăbești nu înseamnă că ești bolnav. Dacă ai grijă de tonusul tău muscular și dacă ai grijă de dieta ta nu înseamnă că ești bolnav. Mulți s-au întrebat de ce a slăbit Cosmin Cernat. Ce i s-a întâmplat lui Cosmin Cernat de a slăbit atât de mult? E bolnav? Nu vrea să spună? Trece printr-o criză?

Cosmin Cerman, piele și os! Are sau nu probleme de sănătate? Prezentatorul a lămurit totul

Așa se întâmplă cu cei care nu-ți împărtășesc valorile: dramatizează și exagerează, fără, măcar, să încerce să-ți înțeleagă perspectiva.

I s-a întâmplat și i se întâmplă asta lui Cosmin Cernat, care a decis că e timpul să treacă printr-un proces de recalibrare cu sine însuși. Și-a modificat stilul de viață, a renunțat la țigări, face sport, are grijă la dietă, iar rezultatele, iată, se văd!

”N-am slăbit atât de mult, în jur de 12 kilograme, am vrut să ajung la greutatea pe care o aveam când făceam baschet. Nu am probleme cu sănătatea, mulţumesc lui Dumnezeu! Acum continui antrenamentele pentru tonus şi definire musculară, merg la sală câte 90 de minute, de şase ori pe săptămână”.

Când înțelegi ce vrei de la tine și de la viața ta  foto: ciao.ro
Când înțelegi ce vrei de la tine și de la viața ta foto: ciao.ro

„Sunt foarte mulțumit de noua mea imagine”

„Am un plan de antrenament care include cardio, antrenamente de forţă, de mobilitate, de refacere. Nu poţi avea rezultate bune fără un profesor personal, iar eu având unul acasă, pe soţia mea, m-am gândit să-l folosesc. Oricum, sunt foarte mulţumit de noua mea imagine, Mădălina îmi spune că arăt ca un actor de la Hollywood. M-am lăsat şi de fumat, de doi ani, mai pufăi câte o ţigară de foi, la evenimente”, a explicat la un moment dat Cosmin Cernat.

Îngrijorările au apărut atunci când Cosmin Cernat a fost surprins de paparazzi Ciao în oraș, întorcându-se de la cumpărături. Atitudinea sa cu ochii-n pământ a accentuat starea de îngrijorare. Adevărul e că un om sănătos e un om slab.

Urmăriți Impact.ro și pe