Nicoleta Luciu a postat o poză după un tratament, dar reacțiile nu au fost așa cum își imagina. ”Ești ca toate copiile false”

Ana Ionescu 12.05.2021, 10:04
Nicoleta Luciu a postat o poză după un tratament, dar reacțiile nu au fost așa cum își imagina. ”Ești ca toate copiile false”
Nicoleta Luciu, 40 de ani, s-a retras din televiziune în urmă cu mai mulți ani. S-a mutat împreună cu familia la Miercurea Ciuc și se ocupă de cei patru copii pe care îi are împreună cu afaceristul Zsolt Csergo. Este însă foarte activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu tot ceea ce face.
Recent, Nicoleta a publicat pe o imagine de la un salon de înfrumusețare, unde a făcut un tratament, cu un aparat revoluționar. Din păcate însă, admiratorii nu au avut prea multe cuvinte de laudă, unii criticând-o dur pe fosta asistență TV.

Fanii au pus-o la zid pe Nicoleta Luciu: ”Ești că toate copiile false”

Mândră că a putut să facă un tratament nou apărut pe piață, Nicoleta a publicat pe rețelele de socializare o imagine de la un salon de înfrumusețare din Sfântu Gheorghe, alături de mesajul “#new #skin #beautiful (n.r.: #nouă #piele #frumoasă)” . Din păcate, fanii nu au fost încântați de efectele tratamentului pentru față și i-au transmis vedetei că a cam exagerat în ultimii ani cu intervențiile estetice.
“Te-ai stricat de tot, păcat că erai și ești încă frumoasă, sincer, eu am 45 și arăt mult mai bine ca tine doar cu întreținerea unor creme de hidratare, protecție”, “Nu te mai recunosc, păcat!”, “Da, «new» (n.r.: nouă)… arăți exact ca toate copiile false. Nu erai frumoasă naturală? Te-o mâncat în botox ca să fii și tu în rând cu toate copiile!!! Doamne iartă-mă”, sunt doar câteva dintre comentariile acide primite de Nicoleta Luciu.
Nicoleta Luciu a postat o poza dupa un tratament, dar reactiile nu au fost asa cum isi imagina
Nicoleta Luciu a postat o poza dupa un tratament, dar reactiile nu au fost asa cum isi imagina

Ce operații estetice și-a făcut Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu s-a făcut remarcată în showbizul românesc prin frumusețea ei, dar și bustul impresionant. În 2011 a devenit mămică de tripleti, iar un an mai târziu și-a făcut implant mamar. După această intervenție estetică, Nicoleta a acuzat dureri mari de spate din cauza greutății implanturilor, așa că în 2014 și-a făcut o nouă intervenție de micșorare a sânilor.
“Uneori, dacă Mama Natură nu ne-a înzestrat cu ceea ce ne-am dorit, putem să îi dăm o mână de ajutor. Dacă asta presupune intervențîi estetice, de orice fel, este o decizie corectă. Singură mea intervenție estetică a fost la sâni. Așa că, pot vorbi din experiență și cu sinceritate: indiferent de tipul de intervenție pe care doriți să vi-l faceți, gândiți-vă de zece ori înainte! În primul rând dacă e obligatoriu, pentru că regretele de după ar fi și mai greu de suportat decât starea inițială de nemulțumire!
Apoi, nu renuntați sub nicio formă la siguranță și nu alegeți în funcție de… preț. E ok și recomandat să îți rezervi timp în avans pentru gândire, pentru informare și research, timp în care poți strânge bănuț cu bănuț, până când vei putea să apelezi la un medic profesionist, la o clinică bună, unde să elimini, pe cât posibil, riscurile care te-ar putea pune în pericol” mărturisea Nicoleta Luciu pe Instagram în urmă cu șase ani.
Urmăriți Impact.ro și pe