Ce pensie încasează lunar Monica Iagăr. Aceasta este suma pe care o primește din partea statului român

Rădulescu Valentin 27.05.2020, 16:55

Monica Iagăr are în prezent 47 de ani și beneficiază de o pensie la care mulți doar visează. Suma pe care o primește de la stat este enormă, iar pe lângă asta obține și venituri extra dintr-o afacere cu haine. Ce pensie încasează fosta atletă?

Pensia uimitoare pe care o primește Monica Iagăr din partea statului

Monica Iagăr, președintele împuternicit al CS Dinamo, s-a pensionat înainte de pe caz de boală, la vârsta de 44 de ani. Acum Monica beneficiază de o pensie specială, care este mai mare decât salariul. Fosta atletă s-a pensionat înainte ca Ordonanța adoptată de Guvernul Tudose care stabilește că pensiile militarilor nu vor mai putea depăși media soldelor sau a salariilor nete cuprinse în baza de calcul intră în vigoare.

Așadar, comisarul-șef de poliție, Monica Iagăr, a fost împuternicită la data de 25 noiembrie 2016 printr-un ordin al ministrului de Afaceri Interne. Aceasta îndeplinește toate atribuțiile postului de președinte al Clubului Sportiv Dinamo București pe o perioadă de șase luni. La finalul termenului, împuternicirea a fost prelungită cu încă șase luni. Monica Iagăr avea la CS Dinamo salariul de 8.000 de lei, iar pensia pe care o primește este de 12.000 de lei, se arată potrivit digisport.ro. Asta înseamnă o creștere a veniturilor de 50%.

Ce pensie încasează lunar Monica Iagăr. Aceasta este suma pe care o primește din partea statului român
Ce pensie încasează lunar Monica Iagăr. Aceasta este suma pe care o primește din partea statului român

Monica Iagăr a ocupat funcția de șef la biroul de coordonare MAI

Înainte de numirea Monicăi ca președinte la CS Dinamo, aceasta a ocupat funcția de șef Serviciu/Birou la coordonarea activității sportive din cadrul Centrului Cultural al MAI, structură subordonată de Direcția Informare și Relații Publice MAI. La CS Dinamo, fosta atletă a fost înlocuită în funcție de George Cosac, cel care a îndeplinit atribuțiile postului de președinte în perioada noiembrie 2015 și noiembrie 2016.

Monica mai primește venituri extra dintr-o afacere cu haine de pe internet. Piesele vestimentare sunt puse la vânzare chiar din dulapul ei, iar acestea sunt numai articole de firmă. Pentru o bluză Moschino, despre care se spune că are o singură purtare, prețul este în jur de 200 de lei.  Tarifele sunt însă mici față de cele pe care le găsești în magazin.

Urmăriți Impact.ro și pe