Cum să faci cumpărături gratis la Auchan. Se întâmplă chiar înainte de Crăciun

Iancu Andreea, Ana Ionescu 16.12.2021, 11:00
Cum să faci cumpărături gratis la Auchan. Se întâmplă chiar înainte de Crăciun

Mai multe magazine din România au pregătit surprize importante pentru clienți, chiar înainte de Crăciun. Dacă te numeri printre cumpărătorii Auchan, trebuie să știi că poți să faci cumpărături gratis, clienții retailerului beneficiând de promoții special cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Iată ce sume sunt puse la bătaie.

Cum faci cumpărături gratis la Auchan. Oferta pregătită de retailer înainte de Crăciun

Clienții Auchan se pot bucura de cumpărături gratis la magazinul lor preferat, chiar înainte de Crăciun. În această perioadă, retailerul pune la dispoziția clienților fideli ai magazinelor sale mai multe vouchere de cumpărături în valoare de 500 de lei. Totodată, mai multe promoții speciale pentru sărbători sunt anunțate în toate magazinele.

Veștile venite din partea Auchan îi bucură pe toți cumpărătorii care aleg să treacă pragul magazinelor din toată țara. Aceștia pot să câștige unul dintre cele cinci vouchere de cumpărături pe care retailerul le-a pregătit. Fiecare dintre vouchere aduce cumpărături în valoare de 500 de lei.

Cum poți să faci cumpărături gratis la Auchan
Clienții magazinelor Auchan beneficiază de reduceri de sărbători

Regulamentul pentru înscrierea în concurs

Pentru că sunt ultimele zile în care clienții Auchan pot câștiga un voucher de 500 de lei, magazinele din toată țara îi informează pe cumpărători de promoție. Dacă îți dorești să îți încerci norocul, tot ceea ce trebuie să faci este să te înscrii în MyClub Auchan. Astfel, te bucuri de șansa de a câștiga unul dintre cele cinci vouchere puse în joc. Atunci când vei fi desemnat câștigător, vei primi voucherul în contul MyClub Auchan și astfel vei putea face cumpărături gratis înainte de Crăciun.

Program Auchan de Crăciun

Retailerul a anunțat care va fi programul său de funcționare în magazinele din România, în perioada Crăciunului. Astfel, clienții vor putea să se organizeze astfel încât să reușească să își termine cumpărăturile înainte de marea sărbătoare.

25 decembrie 2021, prima zi de Crăciun – închis

26 decembrie 2021, a doua zi de Crăciun – deschis. Auchan va avea magazinele deschise în a doua zi de Crăciun, dar programul este foarte probabil să fie unul special. Auchan va deschide la 08:00 sau 10:00 și va închide la ora 22:00.

27 decembrie 2021, a treia zi de Crăciun – 07:00 – 22:00

În privința programului de Revelion 2022, acesta urmează să fie stabilit de către retailer.

Magazinul Auchan, un retailer cu experiență de peste un deceniu în România

În țara noastră, Auchan s-a lansat în anul 2006, având un prim hipermarket deschis în luna noiembrie, în cartierul Titan din București. Retailerul se regăsește pe locul șapte în piață, păstrându-și o cifră de afaceri stabilă în ultimii ani. Totodată, în urma unui proiect care a debutat în 2017, Auchan a deschis la începutul acestui an 35 de magazine în cadrul benzinăriilor Petrom din țară. În total, compania deține 33 de hipermarketuri, 5 supermarketuri și 72 de magazine de proximitate, dintre care 63 se regăsesc în stațiile Petrom. De asemenea, Auchan își bucură clienții și cu posibilitatea cumpărăturilor online, prin propria aplicație.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...