Rabla electrocasnice 2021 pentru Sărbători. Pentru ce produse sunt valabile voucherele

Stan Filon 05.11.2021, 17:24
Rabla electrocasnice 2021 pentru Sărbători. Pentru ce produse sunt valabile voucherele

Vin vești bune pentru românii care vor să-și schimbe electrocasnicele vechi cu unele noi. Aceștia se pot bucura de beneficiile programului guvernamental Rabla electrocasnice 2021, care continuă anul acesta, chiar de Sărbătorile de iarnă.

Programul guvernamental Rabla electrocasnice 2021 revine de Sărbători

Programul guvernamental Rabla pentru electrocasnice continuă în 2021, chiar de Sărbători. Astfel, românii care vor să își schimbe electrocasnicele cu unele noi se pot înscrie pentru a obține voucherul, după cum a anunțat ministrul Mediului, Tanczos Barna. Mai exact, înscrierile în program sunt programate să înceapă chiar în ultima săptămână din luna noiembrie, iar startul la cumpărături se poate da chiar în luna cadourilor!

”Toate programele pe care le-am lansat anul acesta au fost de succes, au fost derulate în mod corespunzător. Aici aş menţiona programul cel mai important pe care l-am modernizat şi l-am derulat, programul Rabla pentru electrocasnice, un program care continuă anul acesta cu o nouă sesiune de sărbători. În luna decembrie vom avea o nouă sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice din fondul care ne-a rămas la dispoziţie, de 34 de milioane de lei, va finanţa o nouă sesiune, practic în aceleaşi condiţii, de înscriere în program, de creare a contului pentru persoanele care nu au participat în prima sesiune şi de bifare a acelor aparate electrocasnice care sunt de interes pentru cetăţeni”, a afirmat ministrul Mediului, Tanczos Barna.

Programul guvernamental Rabla electrocasnice 2021 revine de Sarbatori
Programul guvernamental Rabla electrocasnice 2021 revine de Sarbatori

Când încep magazinele să accepte voucherele din programul Rabla pentru electrocasnice

Regulile de până acum vor fi respectate și în această etapă din programul guvernamental. Așadar, magazinele vor primi voucherele din luna decembrie, cum a spus reprezentantul guvernului.

”Vom păstra aceeași structură și schemă de lansare a programului, adică va fi o perioadă de înscriere a persoanelor în program, după care săptămânal vom scoate grupurile de aparate, electrocasnice așa cum au fost stabilite și în ediția precedentă”, a mai explicat ministrul Mediului.

Sunt, totuși, mici modificări, atunci când vine vorba de achiziția de televizoare noi. Astfel, eficiența energetică solicitată până acum va scădea puțin, deoarece nu sunt foarte multe mărci care să se încadreze în cerințele autorităților. ”Eficiența energetică la televizoare să fie la alt nivel pentru că nivelul de la ediția precedentă a fost unul foarte ridicat și au fost foarte puține modele care să se încadreze în exigența AFM”, a mai spus ministrul.

Urmăriți Impact.ro și pe