Alimentul cu care Lidl va da lovitura. Toţi românii se vor înghesui să îl cumpere. Costă doar 1 leu

Iancu Andreea 14.12.2021, 10:59
Alimentul cu care Lidl va da lovitura. Toţi românii se vor înghesui să îl cumpere. Costă doar 1 leu

La fel ca în fiecare an, perioada sărbătorilor de iarnă stârnește o euforie incredibilă printre români, care încep să străbată magazinele în căutare de cadouri și produse pentru masa de sărbătoare. În timp ce cumpărătorii speră să găsească cele mai bune oferte, magazinele se pregătesc și ele cu promoții și game variate de produse. Anul acesta, Lidl speră să dea lovitura cu alimentul ce se regăsește la un preț incredibil, de numai un leu, pe lângă lista de oferte incredibile și articole destinate exclusiv sărbătorilor de iarnă.

Alimentul cu care Lidl speră să dea lovitura costă doar un leu. Românii se înghesuie să-l cumpere

Doar câteva zile ne mai despart de sărbătoarea Crăciunului și de finalul acestui an, astfel că românii se înghesuie în magazine în căutare de oferte avantajoase pentru pregătiri. Brazii, ornamentele, dulciurile, cozonac și băuturi de calitate sunt „vânate” de cumpărători pe rafturile celor mai importante lanțuri de supermarketuri. Pentru a-i întâmpina pe clienți, Lidl România a pregătit o mulțime de oferte incredibile, la prețuri atractive. Dincolo de articolele destinate decorării casei și de cele care pot fi oferite cadou, Lidl speră să dea lovitura cu alimentul care costă doar un leu.

Retailerul german a pregătit catalogul de oferte pentru sărbători, iar lista de promoții nu este deloc scurtă. Zeci de alimente, produse decorative, articole textile sau produse utile pentru casă se regăsesc pe rafturile Lidl luna aceasta. Unul dintre cele mai dorite produse este alimentul pe care toți românii îl vor așeza pe masa de Crăciun, într-o formă sau alta. Pentru că preparatele din carne de porc reprezintă o tradiție de sărbători, Lidl îți surprinde clienții cu prețul extrem de avantajos, de la 1,09 lei per suta de grame, la carnea de porc.

Care este alimentul cu care Lidl va da lovitura de sărbători
Magazinele Lidl România își așteaptă clienții cu o mulțime de oferte de sărbători

Ofertele de sărbători ale retailerului german

Toate produsele aflate la promoție de sărbători se regăsesc la raft, desigur, în limita stocului disponibil. Pentru ca mesele românilor să fie îmbelșugate, ținând cont de preferințe, Lidl vine cu oferte de produse din carne precum coaste de porc marinate, la 2,29 lei (100 grame), cârnați de pui, la 10,99 lei (600 grame) și frigărui de vită US Black Angus, la 36,99 lei (400 grame). De asemenea, în perioada 13 – 19 decembrie, românii pot cumpăra curcan dezosat la reduceri, cu 35% mai ieftin, de la 29,49 lei la 18,99 lei, pe kilogram.

Brazi naturali și daruri pentru Crăciun, în oferta Lidl

Pentru a beneficia de multe dintre ofertele aflate pe rafturile retailerului german, clienții Lidl își pot descărca aplicația Lidl Plus, acolo unde pot rezerva carne de porc pentru 9,99 lei pe kilogram și chiar brazi naturali pentru Crăciun, precum și cozonac, cu 50% umplutură, la prețul de 39,99 lei. Bradul de Crăciun, cel mai dorit dintre articolele disponibile în oferta magazinului, are o înălțime ce variază între 2 și 2,5 metri, iar prețul acestora este de 99,99 lei.

Pentru părinții care se pregătesc să îi surprindă pe cei mici cu daruri de la Moș Crăciun, ei vor găsi în oferta Lidl o mulțime de jocuri, păpuși, mașinuțe și cărți destinate copiilor. Prețurile sunt extrem de avantajoase și încep de la 20 de lei.

Programul de sărbători al magazinelor Lidl

Retailerul german a anunțat care va fi programul de funcționare de sărbători al magazinelor Lidl.

  • 25, 26 decembrie și 1 ianuarie – magazinele Lidl sunt închise
  • 24, 31 decembrie – 07:00 – 18:00
  • 2 ianuarie – 09:00 – 17:00
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...