Cum s-au cunoscut Simona Halep și iubitul ei. Cu cine e prieten Toni Iuruc

Marian Cărăvan 23.09.2020, 17:32
Cum s-au cunoscut Simona Halep și iubitul ei. Cu cine e prieten Toni Iuruc

Câștigătoare a trei turnee consecutive în 2020, Simona Halep trăiește o adevărată poveste de iubire cu Toni Iuruc. A fost dragoste la prima vedere între Simona Halep și iubitul ei.

Simona Halep și Toni Iuruc sunt de nedespărțit

Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc, s-au afișat pentru prima oară în 2019, când campioana noastră a câștigat în premieră legendarul turneu de Grand Slam de la Wimbledon, după finala fabuloasă cu Serena Williams.

Simona nu s-a sfiit să se afișeze cu iubitul ei, care a stat cu ochii geană pe marea campioană, atât la antrenamente, cât și la meciurile de la Wimbledon. A stat el retras, cunoscută fiind discreția cu care Simona Halep tratează viața personală, însă cei doi au apărut în imaginile de la Dineul Campionilor de la Londra. Pe tot parcursul evenimentului, Toni Iuruc a ținut aproape de Cosmin Hodor, managerul de comunicare al campioanei de la Wimbledon, și de iubita acestuia, actrița Irina Antonie. Totul devenea din ce în ce mai clar. Simona Halep și Toni Iuruc formau un cuplu și chiar se vorbea despre planuri de nuntă.

Toni Iuruc, un om de afaceri cu 12 ani mai mare decât Simona Halep, nu a stat prea mult pe gânduri, iar idila s-a înfiripat repede. Toni și-a dat frâu liber sentimentelor pe Litoral, unde s-a afișat cu Simona Halep. După triumful de la Wimbledon.

simona halep si toni iuruc
Cum s-au cunoscut Simona Halep și iubitul ei. Cu cine e prieten Toni Iuruc

Cum s-au cunoscut Simona Halep și iubitul ei. Cu cine e prieten Toni Iuruc

Între Simona Halep și Toni Iuruc a fost dragoste la prima vedere, spun apropiații cuplului. Toni Iuruc este om de afaceri și are o legătură strânsă cu patronii clubului în care s-a îndrăgostit iremediabil de Simona Halep. Cei doi s-au cunoscut în clubul Fratelli, iar întâlnirea nu e întâmplătoare, dacă ne gândim că Toni Iuruc este văr cu patronii respectivului lanț de cluburi și restaurante. Planuri de nuntă? Da! Și încă de anul trecut! Dar pandemia le-a mai tăiat din elan. Pe de altă parte, se pare că părinții Simonei Halep nu s-ar împăca cu diferența de vârstă dintre fiica lor și Toni Iuruc, dar nici cu faptul că acesta a mai fost căsătorit.

La fel ca iubita sa, și Toni Iuruc are investiții în imobiliare. Iubitul Simonei Halep deține un complex rezidențial în Pipera, de unde scoate 20.000 de euro lunar din chirii. Rămâne de văzut care va fi parcursul relației celor doi îndrăgostiți.

Până una-alta, Simona Halep se concentrează la tenis. A câștigat trei turnee consecutive în acest an, la Dubai, Praga și Roma, iar acum se pregătește să atace Roland Garros-ul. Turneul de Grand Slam din capitala Franței începe pe 27 septembrie, chiar în ziua în care Simona va împlini 29 de ani.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe