Simona Halep și-a dezvăluit secretul prin care bagă frica în adversare. ”La asta am lucrat acasă”

Marian Cărăvan 23.09.2020, 16:29
Simona Halep și-a dezvăluit secretul prin care bagă frica în adversare. ”La asta am lucrat acasă”

Cu puțin timp înainte de participa la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, Simona Halep și-a dezvăluit secretul prin care bagă frica în adversare. Câștigătoare a trei turnee consecutive în acest an, Simona Halep lucrează intens pentru participarea la turnee.

2020, un an bun pentru Simona Halep. Secretul campioanei

Chiar dacă anul 2020 a adus cu el și pandemia de coronavirus, a fost, până acum, unul bun pentru Simona Halep. Campioana noastră a câștigat trei turnee consecutive în acest an, la Dubai (chiar înainte de pandemie), Praga (primul după reluarea circuitului profesionist) și la Roma. Nu a fost la US Open, dar va merge la ultimul turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros, unde e principala favorită, după ce australianca Ashleigh Barty, liderul mondial, a anunțat că nu va participa. Pentru Simona Halep se poate spune că 2020 a fost, cel puțin până acum, un an bun. Cele trei trofee câștigate stau mărturie a muncii sportivei noastre.

După eforturile de până acum, primul lider ATP din istorie, românul Ilie Năstase se teme ca Simona Halep să nu fie afectată de oboseală la Roland Garros, turneu pe care l-a câștigat în 2018.

„Mie mi-e frică să nu fie obosită. E bine că a prins forma asta înainte de Roland Garros. Să vii cu trei trofee câștigate, e o încredere pe care o ai, dar care pe trebuie s-o duci încă 2 săptămâni, până la capăt”, a spus Ilie Năstase la Realitatea Sportivă.

Simona Halep îl liniștește pe fostul tenismen și a dezvăluit secretul prin care bagă frica în adversare.

simona halep secret spaima in adversare
Simona Halep și-a dezvăluit secretul prin care bagă frica în adversare. ”La asta am lucrat acasă”

Secretul prin care Simona Halep bagă frica în adversare

La aproape 29 de ani, pe care îi va împlini pe 27 septembrie, Simona Halep dă dovadă de maturitate deplină în sport. Știe cum să gestioneze momentele importante din carieră și cum poate duce la bun sfârșit o competiție. Campioana și-a dezvăluit secretul prin care bagă spaima în adversare. Nu e de ici, de colo. Cu un program riguros, Simona Halep a muncit mult acasă, la un capitol unde deja bagă frica în adversare. Nu a mai jucat niciodată două turnee la intervale așa scurte de timp, așa că imediat după triumful de la Roma o vom vedea pe zgura pariziană. Dar Simona Halep ne liniștește.

„Darren şi Arti m-au ajutat cu partea de pregătire fizică în aceste 6 luni, deci e bine. Am fost foarte strictă cu programul, am muncit din greu şi m-am dezvoltat foarte mult pe partea fizică acasă. De aceea pot alerga, mă simt în formă la fiecare meci, iar picioarele mele sunt din ce în ce mai puternice, ceea ce îmi dă încredere”, a spus Simona Halep, învingătoare la Roland Garros în 2018.

Turneul de Grand Slam de la Roland Garros se va desfășura în perioada 27 septembrie – 10 octombrie 2020. La feminin, premiile oferite de organizatori sunt în valoare de 19.694.806 dolari.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe