Cum și-a făcut apariția Simona Halep la petrecerea organizată la un an de la victoria de la Wimbledon. Fanii rar o văd în această ipostază

Marian Cărăvan 14.07.2020, 16:45

Simona Halep a făcut furori la un an de la câștigarea turneului de la Wimbledon. Constănțeanca a sărbătorit evenimentul într-un cadru restrâns, alături de câțiva prieteni, la un restaurant din Herăstrău.

Ipostază rară în care a apărut Simona Halep

Pe 13 iulie 2019, Simona Halep cucerea cel de-al doilea titlu de Grand Slam din carieră. Constănțeanca se impunea în turneul de la Wimbledon și le închidea definitiv gura cârcotașilor care nu o vedeau niciodată în postura de câștigătoare de Grand Slam. Și, iată, că în decurs de un an, cucerea atât Roland Garros-ul, cât și Wimbledon-ul. La exact un an de la marele triumf de pe iarba londoneză, Simona Halep a participat la o mini-petrecere în Capitală, alături de câțiva prieteni, ocazie cu care și-a făcut apariția într-o ținută cum rar poate fi văzută de fani. Momentul a fost imortalizat și a fost împărtășit cu fanii pe rețelele de socializare.

Simona Halep a sărbătorit împlinirea unui an de la triumful de la Wimbledon la o terasă din Capitală, lângă Lacul Herăstrău, alături de prieteni apropiați. Campioana apare în fotografie alături de  Cosmin Hodor (managerul de comunicare al Simonei), actrița Irina Antonie, fostul tenismen Patrick Ciorcilă și iubita lui. Nu a lipsit, evident, iubitul campioanei, Toni Iuruc.

Simona Halep a făcut senzație la Wimbledon

În urmă cu un an, Simona Halep a făcut senzație la Wimbledon, după ce a câștigat finala turneului, învingând-o pe Serena Williams. Sportiva româncă a reușit să țină publicul român cu sufletul la gură și a demonstrat că este o jucătoare de top, legendă vie a sportului din România.

Simona Halep a reușit să facă senzație la Wimbledon. A spulberat-o pe Serena Williams în două seturi, scor 6-2, 6-2.

Halep a reușit, astfel, să câștige al doilea trofeu de Grand Slem din carieră, după succesul din 2018 de la Roland Garros. Sportiva româncă a reușit, astfel, să-și treacă în palmares un trofeu extrem de important și a reușit să demonstreze că este o jucătoare de top.

Ediția din acest an a turneului de tenis de la Wimbledon a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus. Este pentru prima dată după cel De-al Doilea Război Mondial când competiția pe iarbă nu se joacă.

Urmăriți Impact.ro și pe