Simona Halep nu mai face nuntă anul acesta. Ce decizie a luat sportiva în legătură cu relația ei cu Toni Iuruc

Marian Cărăvan 15.06.2020, 12:45

Simona Halep a luat o decizie care a surprins pe toată lumea, dar mai ales pe iubitul ei, Toni Iuruc. Mult anunțata nuntă pentru 2020 a fost amânată cel mai probabil pentru anul viitor.

Decizia pe care a luat-o Simona Halep în privința relației cu Toni Iuruc

După ce a renunțat să participe la US Open din cauza preconizatelor restricții dure impuse de organizatori, Simona Halep se vede nevoită să ia o decizie mult mai grea, care ține de viața privată a sportivei. Pandemia de coronavirus nu i-a dat peste cap doar viața sportivă, ci și viața privată, iar aceasta înseamnă că nu vom mai asista la un eveniment important în 2020. Simona Halep nu mai face nuntă anul acesta, fiind posibilă doar o logodnă mai restrânsă peste câteva săptămâni, iar nunta să aibă loc abia loc, când sunt așteptate măsuri de relaxare care să permită accesul mai multor persoane la astfel de evenimente.

„Simona și Toni Iuruc vor face, probabil, doar o logodnă mai restrânsă și nunta o vor amâna pentru la anul. La eveniment, așa cum e și normal în familia ei și a lui Toni, ar lua parte foarte mulți oameni, iar cu reglementările din ce în ce mai greu de înțeles, lucrurile sunt dificil de pus la punct. Simona Halep a vorbit cu Toni Iuruc și au decis ca, pentru a fi siguri că vor avea nunta vusurilor lor, vor face evenimentul anul viitor”, a spus un apropiat de-al familiei Simonei Halep, pentru WOWbiz.ro.

Simona Halep își dorește cel puțin trei copii

Inițial, Simona Halep și Toni Iuruc plănuiau să se căsătorească în luna septembrie, însă pandemia le-a dat toate planurile peste cap. După US Open, voiau o ceremonie fastuoasă, cu participarea a câteva sute de persoane, ceea ce în contextul actual nu mai este posibil. Cuplul speră ca la anul să-și ducă planul la îndeplinire. Mai ales că Simona Halep se gândește tot mai des la retragere și să devină mamă.

„Simona Halep va mai juca tenis până în 2022. După, este decisă să renunțe la sportul de performanță. Simona își dorește minumum trei copii, iar Toni, după ce au discutat pe acest subiect, s-a lăsat convins de avantajele de a avea o familie atât de numeroasă. Evident, copiii lor nu vor apărea acum, Simona este decisă să mai joace tenis la nivel înalt încă maximum trei ani”, spun unele surse apropiate jucătoarei de tenis.

Simona Halep, 28 de ani, locul 2 WTA, nu a mai disputat un meci oficial de pe 22 februarie 2020, dată la care o învingea pe Elena Rybakina în finala turneului de la Dubai.

Urmăriți Impact.ro și pe