Cum s-a răzbunat Cosmin Seleși pe Antena 1. Primul lucru pe care l-a făcut la emisiunea de la Pro TV

Andrei Simion 14.12.2022, 13:50
Cum s-a răzbunat Cosmin Seleși pe Antena 1. Primul lucru pe care l-a făcut la emisiunea de la Pro TV

Cosmin Seleși s-a răzbunat pe televiziunea Antena 1, unde a prezentat emisiunea „Te Cunosc de Undeva”. Primul lucru pe care l-a făcut vedeta la emisiunea de la Pro TV nu le-a picat deloc bine foștilor săi colaboratori.

Cum s-a răzbunat prezentatorul Cosmin Seleși

Mai exact, prezentatorul s-a „răzbunat” pe Antena 1 după ce s-a remarcat în lista audiențelor, pe care a ocupat primul loc cu prima ediție a emisiunii „Batem Palma?” cu Cosmin Seleşi, pe care Pro TV o difuzează în locul show-ului „Ce spun românii”, cu Cabral.

Emisiunea a fost difuzată de Pro TV între orele 18.00 şi 19.00, când Antena 1 a difuzat „Preţul cel bun”, show prezentat de Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu. Diferența pe lista audiențelor a fost considerabilă.

Mai exact, la nivel național, emisiunea „Batem Palma?” cu Cosmin Seleși a fost urmărită de peste 1,1 milioane de români în fiecare minut. Pe locul al doilea, Antena 1 avea pe post doar 720.000 de români.

Cosmin Selesi

Rezultate la fel de bune, pe alte două segmente de public

La nivel comercial, emisiunea prezentată de Cosmin Seleși la Pro TV a ocupat tot primul loc pe lista audiențelor, fiind urmărită de aproape 210.000 de telespectatori cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani din mediul urban. Această audiență a fost dublă față de cea obținută de Antena 1.

La orașe, prima ediție a emisiunii „Batem Palma?” prezentată de Cosmin Seleși a avut o audiență de aproape o jumătate de milion de telespectatori. Antena 1 s-a aflat pe locul al doilea, la o diferență de 200.000 de telespectatori.

Emisiunea „Batem palma?” are la bază formatul internaţional „Deal or no deal”, distribuit de Banijay – Creative Networks şi creat de Endemol Shine. Scopul fiecărei ediţii este ca un concurent să descopere şi să plece acasă cu o sumă cât mai mare, deschizând pe parcurs toate cutiile misterioase existente în joc.

Câştigurile puse la bătaie în cadrul acestei emisiuni sunt în lei, iar suma primită diferă în funcţie de prestaţia concurentului pe parcursul concursului. Drumul acestuia în show se încheie când alege să „bată palma”, acceptând fie una dintre ofertele băncii, fie să deschidă ultima cutie aflată în joc, câştigând suma aferentă.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe