VIDEO EXCLUSIV

Ce ar face Cosmin Seleși dacă ar câștiga 100.000 lei. Prezentatorul producției „Batem palma?” are planuri mari. „Aș mai plăti niște rate” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 12.10.2022, 16:09
Ce ar face Cosmin Seleși dacă ar câștiga 100.000 lei. Prezentatorul producției „Batem palma?” are planuri mari. „Aș mai plăti niște rate” VIDEO EXCLUSIV

După doi ani de pauză pe micul ecran, în care l-am mai văzut doar în postura de invitat, Cosmin Seleși revine la Pro TV. În curând le va da întâlnire telespectatorilor la “Batem palma?”, un format în care norocul, intuiția, riscul și voia bună joacă un rol important în câștigarea sumelor mai mari sau mai mici puse în joc. După filmarea unei ediții speciale, la care a participat și Impact.ro, am stat de vorbă cu prezentatorul TV despre emisiune, mutarea la Pro TV și viața lui din spatele micului ecran.

Ce ar face Cosmin Seleși dacă ar câștiga 100.000 lei

Cosmin, ai revenit acasă, cum se spune. După serialul “La bloc”, acum te vedem din nou la Pro TV la “Batem palma?”. Cum te simți?

„Sunt bucuros, mă simt bine. De fiecare dată când muncesc, mă simt foarte bine. Asta pe mine mă ajută foarte mult. Mă simt bine și fac un lucru foarte tare. E o provocare, asta mi-am dorit: provocări, ador provocările și chiar sunt foarte încântat”, a declarat Cosmin Seleși, în exclusivitate pentru Impact.ro.

După plecarea de la Antenă, ai avut o perioadă în care te-ai axat doar pe muzică. De atunci erau zvonuri că vei veni la Pro TV.

Am plecat de la Antenă de 2 ani, nu aveam absolut nimic în plan, erau zvonuri. Am vrut să mă opresc un pic.

„Cred că uneori e important să mai iei o pauză”

Îmi povesteai că te-a atras foarte tare televiziunea și că se câștigă mult mai bine din televiziune decât din actorie. Totuși, de ce ai simțit nevoia de pauza asta de 2 ani între cele două proiecte?

Așa sunt eu, cred că uneori e important să mai iei o pauză, să te oprești un pic și să te bucuri de tine, să faci ce-ți place, să stai acasă, să îți vezi de alte proiecte. Am avut alte proiecte în perioada asta, am produs 3 filme până acum, le-am vândut la Netflix, urmează al 4 lea, am mers și pe partea asta și m-a ajutat. Și cred că e bine să mai stai cuminte câteodată.

Ai noroc în dragoste sau la bani?

Am noroc în dragoste, am o familie minunată și pentru asta îi mulțumesc lui Dumnezeu, restul – bani și ce nevoi ai – vin de la sine.

Cum este Cosmin Seleși în rolul de tată?

Cred că sunt ok, nu știu ce să zic, aici nu pot să spun, nu știu dacă sunt ce trebuie, habar nu am. O să vedem peste 10 ani când vor fi ei maturi. Atunci o să-mi dau seama dacă am fost un tată bun sau nu.

Ilinca și Tudor conștientizează că au un tată celebru?

Da, conștientizează. Se mai uită la televizor, dar s-au obișnuit de mici, sunt ok.

Dar când sunteți în vacanță și te opresc turișii, copiii cum reacționează?

Da, mă opresc. E normal, se retrag, își văd de treaba lor și așteaptă să termin, să fac o poză și după aceea știu că mă întorc la ei.

Faci teme cu ei? La ce îi ajuți?

Nu fac teme, Irina se ocupă, eu nu sunt în stare, mă încurci dacă mă pui să fac și teme, nu, nu pot. Eu mă joc cu ei, e adevărat.

Dar la teatru îi aduci?

Da, au fost la mine la Teatrul Ion Creangă, la Vrăjitorul din Oz au fost chiar de două ori.

E vreunul talentat pe partea asta artistică?

Fii-mea, îi place foarte mult pianul. Și lui Tudor îi place, dar fii-mea e oarecum devotată așa.

Ai spus în emisiune că ai slăbit. Ce ai făcut?

Mănânc mai puțin. Îmi place foarte mult să mănânc, dar nu mănânc să mă satur, mai cu grijă așa. Am așa perioade când fac asta, să mai dau jos 2-3 kg. Nu merg la sală, obișnuiesc să fac în jur de 5-6 km pe jos când am timp, dar dacă îmi ajută Dumnezeu măcar de 2-3 ori pe săptămână fac asta.

Ce talente ai în viața de zi cu zi? La ce te pricepi?

Mai gătesc din când în când, îmi place, mă relaxez când gătesc.

Mă întorc la emisiunea “Batem palma”. Dacă tu ai câștiga 100.000 de lei în ce i-ai investi? Ce ai face cu acești bani?

Sincer? Aș pleca în vacanță. Mi-aș lua un an sabatic. 100.000 lei? Aș sta 6 luni ca popa undeva! Ce tare ar fi! Nu, nu cred că aș pleca în vacanță. Nu știu, aș face ceva. Aș mai plăti niște rate, aș mai închide niște credite cred. Sunt român, deci am rate.

Tu de obicei pleci iarna undeva la cald în vacanță.

Să sperăm că o să urmeze o vacanță, încă nu știm sigur că s-au scumpit toate și e mai complicat.

În ce relații ai rămas cu echipa de la “Te cunosc de undeva”?

Foarte ok, cu toți am rămas într-o relație bună. Am lucrat 9 ani împreună cu ei, au fost momente foarte frumoase împreună.

Urmăriți Impact.ro și pe