Cum s-a pozat Andreea Antonescu după despărțirea de tatăl copilului său. Fanii nu se așteptau la asta

Ana-Maria Tudor 04.05.2023, 08:55

Andreea Antonescu a îmbrăcat o rochie de mireasă, însă doar pentru probă. Artista, care a devenit mamă pentru a două oară acum cinci luni, a surprins pe toată lumea cu apariția sa în această ținută.

După despărțire, Andreea Antonescu îmbracă rochia de mireasă

Andreea Antonescu s-a despărțit de tatăl fetiței sale acum două luni, iar recent a fost văzută într-o rochie de mireasă. Cu toate acestea, cântăreața a lămurit rapid confuzia fanilor și le-a explicat că nu se căsătorește, ci a purtat rochia de mireasă pentru un eveniment.

„Eu zic doar atât… să nu tragem concluzii pripite! Este o rochie de mireasă doar de probă, pentru evenimentul de la finalul acestei săptămâni „Târgul Ghidul Miresei”, le-a spus Andreea Antonescu fanilor, pe contul său de Instagram.

Deși a fost căsătorită cu Traian Spak timp de mai mulți ani, Andreea Antonescu nu a purtat niciodată o rochie de mireasă. Ea a dezvăluit că în viața sa personală nu a purtat o astfel de rochie decât în cadrul prezentărilor de modă, defilări sau ședințe foto pentru reviste, dar niciodată la o nuntă.

Potrivit declarațiilor sale făcute în cadrul unei emisiuni de la Antena 1, Andreea Antonescu nu a fost niciodată interesată de ideea de a purta o rochie de mireasă și a preferat să stea în banca ei în ziua nunții prietenelor sale, care întâmpinau diverse probleme legate de ținutele lor.

Andreea Antonescu
Andreea Antonescu

Cei doi părinți au rămas în relații bune

Andreea Antonescu a avut o relație cu Victor Vrînceanu timp de doi ani și au devenit părinții unei fetițe care s-a născut acum cinci luni. Cu toate acestea, cei doi s-au despărțit la doar două luni de la nașterea fetiței lor, din cauza diferențelor de caracter. Chiar dacă au încercat să salveze relația, Andreea și Victor au ajuns la concluzia că nu este posibil, dar au rămas în relații bune.

„Bineînțeles că am crezut de fiecare dată în fiecare poveste pentru că altfel nu m-aș fi aventurat și nu aș fi ajuns în acest punct. A face un copil nu este egal cu a pleca într-o excursie sau a face planuri de o lună, două, trei cu omul respectiv. Bineînțeles că am încercat să găsesc toate variantele și toate posibilitățile, dar, în momentul în care realizezi că nu sunt soluții, cel puțin pe moment, nu ai alternative”, a împărtășit Andreea pentru ego.ro.

Victor Vrînceanu, fostul partener al Andreei Antonescu, a vorbit pentru prima dată despre despărțirea lor într-un interviu acordat pentru CANCAN. Victor și-a exprimat dorința de a petrece mai mult timp cu fetița, însă Andreea nu a fost de acord cu programul propus inițial.

După discuții, cei doi au ajuns la un acord și acum Victor poate lua fetița cu el două weekenduri pe lună și o poate vizita oricând dorește. Chiar dacă nu mai sunt împreună, cei doi au afirmat că își doresc să fie părinți buni pentru fiica lor și să mențină o relație de prietenie.

Urmăriți Impact.ro și pe