Ce spune Andreea Bălan despre „cearta” cu Andreea Antonescu după America Express. Nu au mai fost văzute împreună: „Ai nevoie de detoxifiere”

Ana-Maria Tudor 02.05.2023, 15:27

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au reușit să ajungă până în finala competiției „America Express”, difuzată de Antena 1. Chiar dacă nimeni nu se aștepta ca cele două artiste să aibă un parcurs atât de spectaculos, au ocupat locul doi și au impresionat publicul cu determinarea și forța lor de a merge mai departe. Cu toate acestea, după revenirea în țară, cele două vedete nu au mai fost văzute împreună la evenimente.

Andreea Balan si Andreea Antonescu, castigatoarele urmatorului sezon Asia Express. Cine le-a dat de gol pe cele doua 3

Ce se întâmplă cu prietenia celor două artiste?

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au format o echipă la emisiunea „America Express – Drumul Aurului”, difuzată la Antena1, ajungând până în finala competiției. Deși au pierdut locul întâi în favoarea celor doi câștigători, Nelu Cortea și Cătălin Bordea, cele două au rămas apropiate. Cu toate acestea, după terminarea filmărilor, Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu s-au mai afișat împreună la televizor. Cu toate acestea, Andreea Bălan a dezvăluit recent că nu există niciun conflict între ele, ci doar o pauză naturală datorată timpului petrecut împreună la emisiunea de la Antena 1.

„În momentele grele am fost alături una de cealaltă. Când ne e bine nu ne suntem alături. Când ne e rău, când am avut stop cardiac, sau am trecut prin despărțiri și ea la fel, am fost alături una de cealaltă” spune Andreea, în cadrul podcast-ului Vorba lu’ Jorge.

Andreea Bălan a dezvăluit recent în cadrul unui podcast că a avut nevoie de detoxifiere după participarea la emisiunea „America Express”, în care a fost concurentă alături de Andreea Antonescu. Cântăreața a explicat că oamenii se întrebau de ce cele două Andree nu erau împreună, dar ea susține că este normal să simți nevoia să te distanțezi de cineva după ce petreci mult timp împreună. Petrecerea timpului împreună în cadrul emisiunii i-a adus lui Andreea Bălan o experiență memorabilă.

Andreea Bălan a lansat o nouă piesă

Andreea Bălan a lansat o melodie inspirată din experiența sa în emisiunea „America Express”. Artista a prezentat recent piesa în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, explicând că versurile au fost influențate de emoțiile trăite în timpul concursului. În plus, Andreea a subliniat că această melodie este o modalitate prin care își exprimă recunoștința față de această experiență.Fanii săi au fost entuziasmați de lansarea piesei și au lăudat talentul și creativitatea artistei.

”Are legătură cu America Express. Am înregistrat piesa înainte să plec acolo. Într-adevăr, este vorba despre dorul de casă, pentru că ne-a fost foarte greu acolo. Până la urmă, acasă este acolo unde ți-e sufletul. Mi-a fost foarte greu fără fetițele mele. Aceasta este o piesă dedicată lor, fetițelor mele și mamei mele.”, a spus Andreea Bălan, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Urmăriți Impact.ro și pe