Cum s-a îmbogăţit Oana Zăvoranu în 2021. Vedeta a recunoscut tot: „Se poate verifica”

Ioana Bucur 02.01.2022, 15:42
Cum s-a îmbogăţit Oana Zăvoranu în 2021. Vedeta a recunoscut tot: „Se poate verifica”

S-a retras din televiziune, dar a dat lovitura într-un domeniu complet diferit. Oana Zăvoranu a reușit să câștige sume fabuloase în 2021. Sinceră cum și-a obișnuit mereu publicul și deschisă în tot ceea ce privește viața sa, vedeta a recunoscut și a explicat cum a reușit să obțină profituri uriașe cu o afacere pe care a construit-o de la zero: „Am ajuns să fac o cifră frumoasă de afaceri și se poate verifica”.

Oana Zăvoranu, profit de milioane de euro

Oana Zăvoranu a dispărut, în ultima vreme, de pe micul ecran, admiratorii săi putând să îi urmărească videoclipurile postate pe canalul său de YouTube. Cu toate că nu mai are niciun contract cu vreo televiziune din România, vedeta a avut un an cu câștiguri fabuloase. Bruneta s-a lansat din afaceri și a reușit să strângă o adevărată avere după ce și-a deschis propria clinică.

Afacerea nu este una tocmai nouă, fiind deschisă în urmă cu câțiva ani. În 2021, însă, investițiile făcute corect au avut efectele dorite, afacerea începând să producă profituri frumoase. Oana Zăvoranu poate fi considerată o femeie de afaceri de succes, mai ales după ce a dezvăluit că proiectul său a ajuns în acest an la o cifră de afaceri de trei milioane de euro.

Cum s-a îmbogăţit Oana Zăvoranu în 2021. Vedeta a recunoscut tot: „Se poate verifica”
Oana Zavoranu

Veniturile încasate de Oana Zăvoranu în urma activității clinicii depășesc un milion de euro. Invitată la emisiunea lui Dan Capatos, bruneta a explicat care crede că a fost rețeta succesului său.

„Pentru că, zic eu, am fler și știu ce trebuie să fac ca să meargă lucrurile bine, am ajuns să fac o cifră frumoasă de afaceri și se poate verifica. (…) Anul trecut, adică anul acesta, am avut o cifră de afaceri de 3 milioane de euro.

Din această cifră de afaceri, câștigul meu este undeva la un milion și un pic de euro, bani curați”, a mărturisit Oana Zăvoranu la Xtra Night Show, emisiune difuzată la Antena Stars.

„Am ajuns să fac o cifră frumoasă de afaceri”

Vedeta a ținut să puncteze că succesul este rezultatul unei munci cinstite, corecte și că toți clienții clinicii pe care o deține sunt mulțumiți de calitatea serviciilor oferite. Oana Zăvoranu nu își dorește să se oprească aici! Se gândește ca afacerea ei să fie extinsă și în alte orașe.

„Sunt bani făcuți corect, cinstit, munciți, nu furați. Sunt bani făcuți într-o clinică în care oamenii sunt foarte mulțumiți de serviciile pe care le oferim.”, a mai zis vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe