Oana Zăvoranu, atac la Andreea Mantea. Ce a dezvăluit „Querida” despre vedeta Kanal D

Andra Daoud 24.11.2021, 15:50
Oana Zăvoranu, atac la Andreea Mantea. Ce a dezvăluit „Querida” despre vedeta Kanal D

Oana Zăvoranu și-a obișnuit fanii cu stilul ei direct și efervescent. Atunci când are ceva de spus, diva nu menajează pe nimeni și a făcut chiar și o serie de emisiuni pe YouTube, în care a dezvăluit lucruri despre diverse vedete și influencere de pe internet.

Oana Zăvoranu a luat-o în vizor pe Andreea Mantea

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Zăvoranu a pornit o mișcare împotriva influencerelor și vedetelor care fac reclamă pe internet la diverse produse. Totul a început anul trecut, când Zăvo a început să posteze pe Instagram dezvăluiri despre diverse personaje din peisajul monden autohton.

A continuat cu o emisiune pe YouTube, în care Oana a spus tot ce știe despre unele vedete din showbiz-ul românesc. Dezvăluirile le-au deranjat atât de mult pe unele dintre cele vizate, încât au dat-o în judecată pe Oana, dar acest lucru nu a oprit-o.

Printre vedetele pe care Oana Zăvoranu le-a luat în colimator se numără și Andreea Mantea. La începutul acestui an, Zăvo a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la trecutul amoros al Andreei, pe care a numit-o ”Spider Șâcâdâm”.

Oana Zăvoranu, atac la Andreea Mantea. Ce a dezvăluit
Oana Zăvoranu, atac la Andreea Mantea. Ce a dezvăluit „Querida” despre vedeta Kanal D

Ce a dezvăluit Zăvo despre Andreea Mantea

Oana Zăvoranu a postat atunci mai multe capturi din ziare mai vechi, în care era dezvăluită relația dintre Andreea Mantea și un bărbat căsătorit, care aștepta un copil.

Lui Spider Șâcâdâm îi plac bărbații însurați. Chiar dacă pe lângă faptul că le lasă soțiile fără soți, le lasă și copiii fără tați. Așa da, adevărat caracter… zero.

Alexandra era gravidă în 9 luni când ăsta a divorțat pentru Șâcâdâm de ea. Și asta acum apare pe la TV să vă dea exemplu de conduită și să vă recomande creme, ceaiuri, medicamente și tratamente… Caracter zero barat!, a scris Oana atunci, în dreptul fotografiilor care susțineau cele spuse de ea.

Zăvo s-a legat și de pictorialele pe care Andreea Mantea le-a făcut la începutul carierei și în care apărea în ipostaze provocatoare și a postat câteva dintre ele pe Instagram Stories, însoțite și ele de comentarii:

Dar nu se șterg nici astea, nici bărbații căsătoriți cu soții însărcinate în luna a noua cu care nu s-a sfiit să se combine sau să îi pese că urmează să devină tați. O femeie serioasă pe care poți pune baza că are lucruri extrem de pertinente de zis, dat fiind ocupația ei de bază, judecând după poze de-astea care sunt cu duiumul.

Uite cine se dă acum mare doamnă și om de televiziune, vă ține predici despre moralitate, vă dă pilde și are dese accese de furie și isterie dacă cineva îndrăznește să nu o asculte, a mai transmis Oana.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe