Câţi bani face Oana Zăvoranu din clinica medicală pe care o are. Puţini îşi închipuiau aşa ceva

Badea Violeta 18.12.2021, 11:41
Câţi bani face Oana Zăvoranu din clinica medicală pe care o are. Puţini îşi închipuiau aşa ceva

Oana Zăvoranu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai mediatizate și cunoscute vedete din România. Actrița nu duce lipsă de nimic. Are o căsnicie fericită cu Alex Ashraf, dar și mai multe afaceri care îi asigură un trai ușor. Vedeta are o clinică medicală ce îi aduce venituri considerabile. Iată câţi bani face frumoasa brunetă din aceast business!

Ce profit a avut clinica medicală a Oanei Zăvoranu

Oana Zăvoranu este, fără dar și poate, una dintre cele mai cunoscute vedete din țara noastră. Vedeta are numeroși fani datorită rolurilor pe care le-a interpretat în diferite seriale, dar și pentru aparițiile mondene. De asemenea, bruneta este cunoscută pentru stilul său direct și pentru faptul că nu se ferește să spună lucrurilor pe nume.

Mai mult decât atât, vedeta demonstrează că are fler și în afaceri. Aceasta le-a dovedit tuturor că știe să facă bani și din piatră seacă. În ultimii ani, Oana Zăvoranu și-a îndreptat atenția în domeniul sănătății. Din 2017, actrița deține o clinică medicală alături de soțul ei, Alex Ashraf.

În primul an, firma One Life SRL a înregistrat pierderi de de 760.000 de lei. În 2018, însă, clinica a avut un profit de 750.000 lei. În pandemie, vedeta a dat lovitura. Anul 2020 i-a adus o cifră de afaceri de 4.743.616 lei, cu un profit net de 1.053.065 lei și datorii în valoare de 3.965.597 de lei, cu un număr de angajați care a ajuns la nouă persoane, potrivit listăfirme.com.

 „Uite că în ciuda piedicilor, mizeriilor, furturilor și vicisitudinilor pe care le-a întâmpinat această clinică în care am investit banii mei personali, fără credite, fonduri europene de investiții etc., sunt mândra patroană a unei afaceri fruntașe”, declara Oana Zăvoranu, potrivit wowbiz.ro.

Oana Zavoranu
Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu, mândră de afacerea ei

Oana Zăvoranu este foarte mândră de clinica pe care o deține. Vedeta și-a anunțat fanii că se ocupă chiar și cu testele Covid-19.

Aceasta le-a prezentat ca fiind cele mai ieftine, rapide și bune din țară, așa că nu e de mirare că a obținut venituri considerabile în pandemie.

„Avem de renovat. Vrem să facem și mai frumos în clinică. Eu, așa artistă și rea și nebună cum eram, dau de mâncare oamenilor, fac angajări, am clădit o clinică RMN și CT.

Fac cele mai ieftine, rapide și bune testări COVID și antigen din țară, și emisiuni pe Youtube.

Uite că în ciuda piedicilor, mizeriilor, furturilor și vicisitudinilor pe care le-a întâmpinat această clinică în care am investit banii mei personali.

Fără credite, fonduri europene de investiții etc, sunt mândra patroană a unei afaceri fruntașe”, spunea actrița.

Deși nu mai este atât de prezentă pe micile ecrane, vedeta are propriul canal de YouTube. Vedeta are acolo propria emisiune care se bucură de un succes colosal în rândul internauților.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...