Încă o vedetă la Primăria Sectorului 5. Pe cine a angajat Piedone lângă Oana Zăvoranu

Nicu Stan 29.11.2021, 13:36

Încă o vedetă se alătură echipei de la Primăria Sectorului 5. Pe cine a adus primarul Cristian Popescu Piedone în echipă, după Oana Zăvoranu. Este o celebră actriță care a fost greu încercată de viață. Despre cine să fie vorba?

O a doua vedetă se alătură Primăriei Sectorului 5. Pe cine a mai cooptat Piedone, în afară de Oana Zăvoranu

După Oana Zăvoranu, primăria Sectorului 5 s-a mai ales cu o vedetă printre angajații săi.

Primarul Cristian Popescu Piedone a decis să o coopteze în echipa sa și pe actrița Eugenia Șerban, în vârstă de 52 de ani. Aceasta a fost angajată în funcția de consilier personal.

Eugenia Serban, consilierul personal al primarului Cristian Popescu Piedone
Eugenia Serban, consilierul personal al primarului Cristian Popescu Piedone

Ce rol va avea eugenia Șerban în cadrul primăriei

”Primarul Sectorului 5, Cristian Victor Popescu Piedone, își consolidează echipa personală. Începând de astăzi, din echipa sa de consilieri, face parte și cunoscuta actriță Eugenia Șerban, ea urmând să ofere edilului consultanță pe probleme culturale, inclusiv în ceea ce privește activitatea Centrului Cultural și de Tineret Ștefan Iordache, instituție aflată sub autoritatea administrativă a Consiliului Local a Sectorului 5”, au anunţat reprezentanţii primăriei Sectorului 5, pe pagina de Facebook a instituției.

Primarul Popescu Piedone, mândru de ultima angajată

Primarul Cristian Popescu Piedone este foarte mândru că o va avea pe cunoscuta actriță în subordinea sa, după ce și Oana Zăvoranu muncește pentru el.

”Mă bucură faptul că locuitorii Sectorului 5 vor putea beneficia de talentul și expertiza unui actor de talia Eugeniei Șerban. Așa cum știm cu toții, ea este o învingătoare! Iar proiectele pe care le vom pune în practică, împreună,nu vor putea fi decât de succes pentru membrii comunității Sectorului 5”, a anunțat, la rândul său, edilul Cristian Victor Popescu Piedone.

Cine este Eugenia Șerban

Eugenia Șerban s-a născut pe data de 13 noiembrie 1969 și a urmat cursurile Liceului Teoretic “George Coșbuc” din Capitală. A absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică, secția Actorie, la clasa profesorului universitar Ioan Cojar, între anii 1991-1997.

Eugenia Șerban a jucat pe scena Teatrului Evreiesc de Stat și, după asta, la Teatrul “Excelsior”. De asemenea, Eugenia Șerban a fost diagnosticată cu cancer, ginecologic și la sân, în anul 2019, fiind astfel nevoită să stea 12 ore pe masa de operație.  Actrița a reușit să învingă necruțătoarea boală.

Coșmarul Eugeniei Șerban

”Prima dată am crezut că este o greșeală, am tot sperat să nu fie adevărat și am început toate investigațiile necesare. RMN-uri, CT-uri, PET CT, biopsii, iar cel mai greu a fost să aștept rezultatul biopsiilor. Prima perioadă m-a dărâmat, aveam mii de întrebări în cap: De ce, eu? De ce, mie? Am avut un curaj inconștient!

Chiar dacă echipa de medici (Chirurgie Generală, Chirurgie Plastică și Oncologie) a încercat să mă convingă să fac intervențiile pe rând, încăpățânarea mea și dosarul medical, favorabil în privința stării de sănătate generale, i-au determinat să prindă și ei curajul de a-mi face toate intervențiile deodată, pentru că eu voiam să fiu din nou pe scenă, peste două luni”, a povestit Eugenia Șerban, conform Viva.

Urmăriți Impact.ro și pe