Casa soților Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, prădată de hoți. Primele imagini după jaf. Ce le-a dispărut din locuință

Alexandra Chivu / 16.12.2019, 12:33
Casa soților Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, prădată de hoți. Primele imagini după jaf. Ce le-a dispărut din locuință

Nici nu s-au mutat de mult în casă nouă, că locuința lor a și fost prădată de hoți. Soții Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au trecut prin momente de panică noaptea trecută. Imaginile au îngrozit pe toată lumea.

Casa soților Alexandru Ciucu și Alina Sorescu

Designerul Casei Regale, Alexandru Ciucu, nu și-a mutat de mult soția și cele două fetițe ale lor în casă nouă. Astfel, averea strânsă în ultimii ani a fost investită în acoperișul mult visat, care a fost evaluat la 500.000 de euro. Mutarea nu s-a întâmplat de mult, însă hoții s-au interesat și i-au surprins neplăcut pe cei doi soți. Întâmplarea a fost povestită de celebrul creator de modă, pe Facebook.

Alexandru Ciucu a scris că familia este bine și nevătămată, iar, la prima vedere, au dispărut doar trei tablouri la care ținea foarte mult. Ceea ce l-a curprins nu a fost absența bunurilor, ci sentimentul trăit că un răufăcător le-a intrat în locuință, putându-se întâlni cu vreun membru al familiei.

În finalul mesajului, designerul a ținut să menționeze că îi este recunoscător Poliției, care a fost promptă. Primul echipaj a ajuns în circa 10 minute de la sesizare și cam după încă vreo oră și cei de la criminalistică pentru prelevarea de probe ADN, fotografii, amprente. De asemenea, Ciucu a asigurat eventualii hoți că familia sa nu are nimic de valoare în casă.

”Am trăit experiența de a fi vizitați de hoți”

„Am trait neplacuta experienta de a fi vizitati de hoti in noaptea trecuta. Din fericire suntem toti vii si nevatamati. La prima vedere au disparut doar trei tablouri la care tineam foarte mult, fiind pictate de o artista foarte talentata si o apropiata a familiei.

In caz ca le vedeti pe undeva (pe net, galerie de arta, colectie privata, etc), sa stiti ca sunt ale noastre. Daca se mai intampla ceva notabil, va anunt. PS. Pentru alti eventuali hoti, nu tinem nici bani si nici bijuterii de valoare in casa”, este o parte din mesajul lui Ciucu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI