Oana Roman își vinde hainele și bijuteriile. Cum și-a anunțat fanii

Diana Radu 06.07.2020, 11:49
Oana Roman își vinde hainele și bijuteriile. Cum și-a anunțat fanii

Oana Roman și-a scos la vânzare o parte dintre haine și bijuterii. Vedeta a organizat duminică, 5 iulie un yard sale, adică un fel de vânzare în curte și și-a invitat fanii să vină la ea acasă dacă sunt interesați de piesele din garderoba sa.

Oana Roman își vinde hainele și bijuteriile

Fiica lui Petre Roman și-a făcut curățenie în garderobă și a scos la vânzare hainele, posetele, bijuteriile, dar și încălțămintea pe care nu o mai poartă. Însă, vedeta nu le-a pus la vânzare online, ci a organizat un yard sale în curtea sa unde oamenii au putut să le vadă înainte de a le cumpăra.

„Nu e o poză tipică pentru Instagram dar azi sunt la un yard sale unde vând o parte din garderoba mea. Haine, bijuterii , pantofi. Va aștept aici .Strada Oltarului nr 6. Până diseară. VĂ PUUP”,  le-a transmis Oana Roman celor care îi urmărfesc activitata în mediul online.

oana roman, haine, bijuterii
Oana Roman își vinde hainele și bijuteriile. Sursă foto: Instagram

Fanii au reacționat imediat la postarea făcută de vedetă. „Să vinzi tot”, „Ce bine ar fi fost să vindeți și online pentru cei car nu pot ajunge”, „Ai rămas în pană?”, „Succes, spor la bănuți”, „Super tare”, „Faci foarte bine”, „De ce să le doneze? Și ea a dat bani pe ele, nimic nu a primit din donații. Muncește foarte mult, și-a cumpărat o casă și sunt foarte multe cheltuieli. În plus, trebuie să-și schimbe toată garderoba că a slăbit foarte mult”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Oana Roman le-a primit.

„Tata ne-a crescut destul de strict”

Într-un vlog de pe canalul său de YouTube, Oana Roman a ținut să le spună celor care cred că a fost o răsfățată în copilărie și că a trăi în puf, că lucrurile nu au stat deloc așa. Vedeta a dezvăluit că tatăl său a fost foarte strict cu ea în ceea ce privește educația.

„Foarte multă lume crede că am crescut în puf și că tata m-a răsfățat și mi-a oferit absolut orice. Nu este deloc așa. Tata ne-a crescut destul de strict și în condiții destul de dure pentru că și el a fost crescut așa”, a dezvăluit Oana Roman.

Urmăriți Impact.ro și pe