Cum poți să primești bilet la Untold, pe gratis. Vești bune pentru toți românii ce vor să meargă la festival

Ioana Bucur 14.07.2021, 17:43
Cum poți să primești bilet la Untold, pe gratis. Vești bune pentru toți românii ce vor să meargă la festival

Cel mai așteptat festival al anului se pregătește pentru o nouă ediție, iar organizatorii au venit cu o propunere de nerefuzat. Află cum poți să primești bilet la Untold, pe gratis.

Cum poți să primești bilet la Untold, pe gratis

Ediția 2021 a celebrului festival de muzică vine cu o propunere inedită pentru cei care își doresc să meargă, dar stau mai prost la capitolul bani. Organizatorii au anunțat cum poți să primești bilet la Untold, pe gratis.

Oamenii sunt invitați să participe la o campanie de donare de sânge ce îi recompensează cu bilete gratuite la Untold.

„Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, Blood Netwok, iniţiată de organizatorii festivalului UNTOLD, continuă! Organizatorii lansează cea de-a şaptea ediţie a campaniei de donare de sânge care a mobilizat zeci de mii de oameni din România.

În acest an, campania se desfăşoară în perioada 17 iulie – 5 septembrie în toate centrele de transfuzii din ţară. Totodată, caravana mobilă va fi prezentă în 11 oraşe mari din România”, se arată într-un comunicat trimis, miercuri, de organizatori.

Cum poți să primești bilet la Untold, pe gratis
Festivalul Untold, cel mai așteptat eveniment al anului, va avea loc în luna septembrie

Ce alte beneficii au donatorii, pe lângă biletul la festival

Cei interesați de campania inițiată de organizatorii Untold vor putea dona sânge atât în centrele fixe, cât și în caravanele mobile, ce vor trece prin 11 orașe din România: Bucureşti, Constanţa, Târgu-Mureş, Sibiu, Oradea, Ploieşti, Craiova, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Cluj-Napoca.

„Toţi cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8.00-14.00 vor primi un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD 2021”, se mai arată în comunicat.

Potrivit comunicatului, cei care vor dona la caravană mobilă și vor accepta să se înscrie în baza de date „Și Eu Donez” vor primi un bilet gratuit, valabil pentru prima zi a festivalului, precum și tichete de cumpărături în valoare de o sută de lei din partea Kaufland România.

Persoanele care donează în unul dintre Centrele de Transfuzii din ţară trebuie să acceseze site-ul untold.com, secţiunea Blood Network, unde vor completa formularul solicitat, vor ataşa o poză cu adeverinţa de donator, iar mai apoi vor primi pe adresa de mail un voucher valoric de 10 euro pe care îl vor putea folosi la achiziţionarea abonamentelor pentru UNTOLD 2021.

Programată inițal pentru începutul lunii august, ediția din acest an a festivalului Untold va avea loc la Cluj-Napoca, între 9 și 12 septembrie. Anul trecut, din cauza pandemiei, Untold, la fel ca majoritatea festivalurilor, a fost anulat.

„Untold reprezintă victoria asupra pandemiei, victoria simbolică a noii normalităţi asupra pandemiei. Am înţeles că doar în prima zi s-au vândut peste 10.000 de bilete pentru Untold. Sunt convins că va fi o ediţie de succes aşa cum au fost şi celelalte. (…)

Drumul sigur spre festival trece prin vaccinare”, a declarat primarul Emil Boc.

Urmăriți Impact.ro și pe