Bacalaureat 2021. Veşti bune pentru elevii care iau nota 10 la examen. Primesc gratuit bilete la Neversea şi Untold

Nicu Stan 15.06.2021, 15:59
Bacalaureat 2021. Veşti bune pentru elevii care iau nota 10 la examen. Primesc gratuit bilete la Neversea şi Untold

Bacalaureat 2021. Veşti bune pentru elevii care iau nota 10 la examen. Primesc gratuit bilete la Neversea şi Untold. Toate detaliile, în rândurile de mai jos.

BAC 2021. Elevii de 10 de la Bacalaureat 2021 vor primi bilete gratuite la Untold și Neversea

Bacalaureat 2021. Veşti bune pentru elevii care iau nota 10 la examenul de Bacalaureat. Aceștia primesc gratuit bilete la festivalurile Neversea şi Untold.

Organizatorii festivalurilor Untold și Neversea continuă și în acest an campania ”BAC DE 10”, începută cu șapte ani în urmă. Astfel, absolvenții de liceu care iau nota 10 la examenul de Bacalaureat 2021, vor primi acces gratuit la edițiile Untold și Neversea din acest an, anunță culturaladuba.ro.

Elevii care iau 10 la BAC vor merge gratuit la Neversea si UNTOLD 2021
Elevii care iau 10 la BAC vor merge gratuit la Neversea si UNTOLD 2021

Toți elevii care vor promova BAC-ul 2021 vor primi câte un bilet valoric pentru cele două festivaluri

De asemenea, toți tinerii care promovează examenul de Bacalaureat 2021, inclusiv la sesiunea de toamnă din acest an, vor primi câte un voucher valoric care va putea fi folosit la achiziționarea abonamentelor pentru edițiile UNTOLD și NEVERSEA din 2021, după cum urmează:

La Neversea un voucher valoric de 20 de euro
La UNTOLD un voucher valoric de 10 euro

Toți absolvenții care doresc să participe la campania de acest an trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/bacde10 sau http://neversea.com/bacde10 pentru a completa formularul care îi va înscrie în campanie. Formularul va deveni valabil din momentul afișării rezultatelor de la BAC 2021.

Când are loc festivalul UNTOLD

”După vestea foarte bună că în acest an vom organiza festivalul UNTOLD, astăzi vine și vestea bună că lansăm această campanie care are deja o tradiție și care ambiționează în fiecare an sute de mii de tineri într-un moment foarte important din viețile lor”, a declarat Edy Chereji, director de comunicare Untold și Neversea.

Festivalul Untold va avea loc între 9 și 12 septembrie în inima Transvilaniei și nu va exista o limită de persoane. De asemenea, și Neversea revine după doi ani de pauză. Festivalul de la malul Mării Negre ar urma să aibă loc la sfârșitul lunii august sau la începutul lunii septembrie 2021.

UNTOLD promite 4 zile și 4 nopți de distracție

”Anunţul mult aşteptat de fani este oficial! Sute de mii de oameni, din întreaga lume, se vor bucura din nou 4 zile şi 4 nopţi pe tărâmul magic UNTOLD, din Cluj-Napoca. Întâlnirea din acest an dintre fani, artişti, organizatori şi partenerii festivalului va fi una greu de egalat şi plină de încărcătură emoţională, după aproape 2 ani de pauză.

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume, îşi deschide porţile, timp de 4 zile şi 4 nopţi, între 9 şi 12 septembrie 2021. Astfel, UNTOLD este unul dintre puţinele festivaluri de amploare internaţională, care se va desfăşura în acest an, în întreaga lume!”, au informat organizatorii Untold.

Cât costă biletele la UNTOLD

Biletele pentru Untold au fost puse în vânzare încă de pe 10 iunie. Fiecare bilet va costa 149 euro plus taxe.

”Doamne, cât am așteptat acest moment! E oficial și e aici! UNTOLD 2021! Joi, 10 iunie, poți cumpără unul din primele bilete din acest an! PS: nu uitați de cazări, în caz că v-ați ieșit din mâna, după pauză asta lungă…” a precizat Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD.

Urmăriți Impact.ro și pe