Cum poți să cumperi de la Kaufland și să îți iei banii înapoi. Anunțul făcut de lanțul de magazine german

Beatrice Dumitru 11.01.2023, 15:57
Cum poți să cumperi de la Kaufland și să îți iei banii înapoi. Anunțul făcut de lanțul de magazine german

Kaufland a făcut un anunț important pentru clienții săi. La finalul anului 2022, lanțul de magazine preciza că pentru achiziționarea unei categorii speciale de produse sunt oferite vouchere cadou. Astfel, o parte din valoarea cumpărăturilor făcute în luna decembrie se întoarce la clienți, iar voucherele pot fi folosite. Cum se pocedează.

Cum poți lua banii înapoi de la Kaufland

Kaufland a demarat la finalul anului trecut campania „15% se întorc la tine în luna ianuarie”. Astfel, pentru achiziționarea unei categorii speciale de produse sunt oferite vouchere cadou care reprezintă până la 15% din valoarea săptămânală a cumpărăturilor. Aceste vouchere sunt oferite exclusiv celor care au Kaufland Card.

Astfel, 15% din valoarea cumpărăturilor din luna decembrie, din categoriile de produse selectate săptămânal, se întorc la clineți în luna ianuarie, sub formă de voucher Kaufland Card. Voucherul cu banii salvați în decembrie poate fi folosit începând cu 11 ianuarie. Valoarea voucherului este reprezentată de 15% din totalul cumpărăturilor pe care le-ai efectuat în fiecare săptămână din perioada 23.11.2022 – 31.12.2022, din categoriile de produse selectate și mentionate săptămânal, cu scanarea Kaufland Card la casa de marcat”, potrivit Kaufland.

Cum poți să cumperi de la Kaufland și să îți iei banii înapoi. Anunțul făcut de lanțul de magazine german
Kaufland, anunț pentru clienții săi.

Până când este valabil cardul

Valabilitatea voucherului este până la data de 31.01.2023 inclusiv și se folosește prin scanarea Kaufland Card la casa de marcat la un bon fiscal de valoare cu 1 leu mai mare decât suma reprezentată de cei 15% din totalul cumpărăturilor efectuate în prima etapă a campaniei. Voucherul poate fi folosit o singură dată.

Valoarea voucherului este reprezentată de 15% din totalul cumpărăturilor pe care le-ai efectuat în fiecare săptămână din perioada 23.11.2022 – 31.12.2022, din categoriile de produse selectate și mentionate săptămânal, cu scanarea Kaufland Card la casa de marcat. Valoarea maximă a reducerii acordate este de 150 lei.

Dacă voucherul depășește valoarea de 599 lei, clientul va primi un voucher de 599 lei și încă unul pentru diferența până la valoarea maximă de 900 lei, aferentă celor șase săptămâni cumulate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...