Cum îți purifici karma pentru 2021. Trucuri pentru a avea un an mai bun decât 2020

Astrolog Roxana Lușneac 22.12.2020, 17:15
Cum îți purifici karma pentru 2021. Trucuri pentru a avea un an mai bun decât 2020

Anul 2020 a fost unul încărcat cu multă energie mixtă, dar a predominat cea negativă. Cu toții am simțit efectele pandemiei, mulți din noi au pierdut suflete dragi, iar frustrarea noastră a crescut mai ales din imposibilitatea de a face ceva pentru a ajuta și pentru a ne ajuta.

Câteva ritualuri pentru purificare, înțelepciune și conștientizare ne ajută să obținem o eliberare a energiilor negative ce s-au acumulat peste an.

Cum îți pregătești locuința, ca să poți să îți purifici karma pentru 2021

1.În primul rând trebuie să facem o curățenie serioasă în toate colțurile casei, pentru a scoate orice fir de praf încărcat cu energie negativă rămas în casă din 2020.

2.Obiectele pe care nu le-am folosit în 2020, cele care sunt un pic sparte sau sunt prea vechi trebuie aruncare. Acestea blochează dezvoltarea energiilor noi pozitive.

Ce poți folosi ca să înlături energia negativă din casă

3.Folosirea uleiurilor aromatice, încălzirea lor și tămâierea casei trebuie să facă parte din acest ritual, dar trebuie făcute după ce ați urmat primii 2 pași, nu înainte. În cazul în care nu aveți tămâie, uleiul de salvie sau plantă în sine vă poate ajuta foarte bine.

4. Bambusul, cristalele negre care absorb energia negativă, dar și câte o rugăciune spusă la fiecare ușă și geam al casei în timp ce vizualizați cum în jurul acesteia se face o bulă de energie pozitivă care va ține afară tot ce e negativ vă poate fi de mare ajutor.

Cum iti purifici karma pentru 2021. Trucuri pentru a avea un an mai bun decat 2020
O tanara fericita, in locuinta ei

Ingredientul pe care trebuie să îl folosești, ca să îți purifici karma

5. Folosește sare de mare pentru a face baie în fiecare zi, iar dacă faci duș, pune sare de mare în gelul de duș sau dizolvă sarea în apă călduță și aplic-o pe tot corpul înainte de gelul de duș. Pentru casă, pune câte o ceșcuță cu sare de mare în colțurile casei, iar după 2-3 zile aruncă conținutul, mulțumindu-i că și-a făcut treaba și a absorbit tot ce era rău.

6. Cumpără-ți o plantă nouă acum după ce ai făcut toți ceilalți pași. A avea energia nouă a unei plante în viață atrage energie pozitivă în casa ta.

Ultimii pași ca să îți purifici karma pentru noul an

7.  Aprinde lumânări albe, roz, verzi și galbene pentru luminarea drumului tău în viață.

Nu uita și de tine, încearcă odată ce faci aceste ritualuri să elimini odată cu praful sau energia negativă din casă și energia care te blochează, te supără sau te frustrează. Astfel, odată ce ai terminat toți cei 6 pași, vei fi pregătit cu adevărat să pășești în 2021.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...