Cum îl „urmărește” Haziran pe Luis Gabriel atunci când artistul este plecat de-acasă: „Non-stop” VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 21.06.2023, 15:58

Recent, Luis Gabriel și soția sa și-au făcut apariția la un eveniment cu ștaif din Capitală. Cei doi au atras toate privirile asupra lor, mai ales că după nașterea fiului lor Joseph, Haziran nu a mai onorat invitațiile la evenimentele mondene, pentru că și-a dedicat tot timpul celui mic. Într-un interviu inedit, oferit exclusiv pentru Impact.ro, Luis Gabriel și Haziran au vorbit deschis despre relația lor.

Luis Gabriel și soția, prezenți la un eveniment monden

Luis Gabriel și Haziran s-au cunoscut la studioul de înregistrări. Artistul s-a îndrăgostit pe loc de femeia care avea să fie mama copilului său, astfel povestea lor de dragoste a prins contur încă din prima clipă. După ce a venit pe lume fiul lor, Luis și-a onorat toate evenimentele muzicale, însă Haziran nu l-a mai putut însoți. Recent, cei doi au venit împreună la un eveniment monden din Capitală.
Impact.ro: Mă bucur să vă văd împreună! Ce faceți?

Luis Gabriel: Am ieșit și eu puțin cu soția mea, să mai simtă aerul de noapte!

Haziran: Nu m-am mai distrat de ceva timp, dar noi ne distrăm acasă, mai facem petreceri acasă. Pe Joseph l-am lăsat la soacra mea, este puțin bolnăvior, dar își revine ușor, ușor. E prima oară după ce am născut când ies să mă distrez în felul ăsta.

Impact.ro: Ai intenția să pui mâna pe telefon, să îți suni soacra, ca să vezi ce face cel mic?

Haziran: Sunt liniștită, pentru că știu că este pe mâini bune și nu îmi fac probleme.

Impact.ro: Ce zice bunica? Joseph este cuminte?

Luis Gabriel: Este foarte cuminte. Joseph este un copil foarte cuminte. Nu plânge, e cel mai cuminte copil. Eu nu sunt așa liniștit, mai mult este Haziran.

Vezi și: „Soția lui Bubu Cernea, anunț despre copil la un an după căsătorie. Elena Mogîldea: “O să se întâmple” VIDEO EXCLUSIV”

Ce face soția lui Luis când artistul este plecat de acasă?

Fiind unul dintre cei mai apreciați artiști, Luis Gabriel este solicitat la foarte multe evenimente, astfel petrece mult timp departe de casă, însă nu simte atât de tare dorul de soție și fiul său, pentru că reușesc să vorbească tot timpul la telefon.

Impact.ro: Când ești plecat la evenimente, cum simți dorul de soție și de copil?

Luis Gabriel: Nu am cum să le simt dorul pentru că mă sună non-stop pe cameră. Doar în timpul programului în care cânt sunt fără ei, în rest suntem pe cameră. Mă pregătesc cu ei la telefon. Sunt mereu cu ei.

Citește și: „Cristian Caloeanu, din trupa ”Haiducii lui 7 cai”, a investit 50.000 de euro în rulote. Totul despre prețurile și pericolele vacanțelor cu ”casa în spinare”: ”Nu te iei la trântă cu ursul!” EXCLUSIV”

Motivul pentru care Luis Gabriel și Haziran nu vor să plece într-o vacanță!

Având un program încărcat, Luis Gabriel nici nu se gândește la vacanțe. Artistul recunoaște că prioritatea sa este munca, iar în câțiva ani, va veni timpul pentru vacanțe și distracție.

Impact.ro: În ce vacanțe aveți de gând să plecați anul acesta?

Luis Gabriel: Vara asta nu!

Haziran: Noi nu ne facem planuri, știm că nu se poate. Trebuie să fim spontani. Când prindem momentul, atunci trebuie să profităm, este greu.
Luis Gabriel: Mai întâi, muncă câțiva ani și apoi avem timp să luăm toate țările la rând.

 

Urmăriți Impact.ro și pe