Soția lui Bubu Cernea, anunț despre copil la un an după căsătorie. Elena Mogîldea: “O să se întâmple” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 21.06.2023, 15:47

Bucu Cernea și Elena Mogîldea, actriță în serialul “Lia, soția soțului meu” sunt împreună de 5 ani, dintre care unul de căsătorie. Întâlnirea dintre ei a fost întâmplătoare, la radio, amândoi lucrând pentru Irina Rimes – el toboșar, ea project manager – și din prima clipă în care a văzut-o, fiul Crinei Mardare a plăcut-o și i-a spus că într-o zi va fi soția lui.

Deși atunci părea un scenariu imposibil, iată că astăzi cei doi sunt împreună și au planuri de mărire a familiei. În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, Elena ne-a spus că este pregătită pentru rolul de mamă în viața reală, amândoi având ocazia să interacționeze cu bebeluși, întrucât mulți prieteni de-ai lor au copii, iar ei au și o finuță.

Elena Mogîldea, totul despre planurile de vacanță

Elena Mogîldea a încheiat ieri filmările la primul sezon al serialului “Lia, soția soțului meu”, difuzat la Antena 1 și e pregătită de vacanță. Ea și Bubu vor bifa o escapadă în Grecia, întrucât doar 5 zile au reușit să își sincronizeze programele.

Ai terminat filmările la serialul “Lia, soția soțului meu”, cum a fost ultima zi de lucru?

„Chiar astăzi am avut ultima zi și a fost așa un vibe foarte mișto, de vacanță. Dacă săptămâna trecută toți colegii erau foarte stresați că a mai rămas o săptămână, astăzi toți erau: hai, să facem, să termină, mai avem puțin! Chiar a fost mișto și abia aștept să plec în vacanță”

Unde va fi vacanța și cât ai liber de la filmări?

„Noi avem liber toată luna iulie. De la sfârșitul lunii iulie reîncepem filmările pentru sezonul 2. O să plec cu soțul 5 zile în Grecia, doar atunci ne-am nimerit cât de cât cu programul liber și apoi o să mai plec o săptămână acasă la părinți, să îi mai ajut pe la curte, să mai stau și eu, să mă mai încarc cu energie bună. Sunt din Republica Moldova, la vreo 30 km de Chișinău”

Elena Mogîldea: “Apare accentul moldovenesc atunci când vorbesc cu ei mei și când mă cert cu soțul”

Acum că ai vorbit de locurile natale, a apărut și un ușor accent, dar altfel nu se simte. Cum ai făcut să scapi de el?

„Nu știu, nu m-am chinuit neapărat, a venit așa natural. Plus că m-a ajutat probabil și perioada când am lucrat la radio în Chișinău, dar îmi apare accentul atunci când vorbesc despre casă, atunci când vorbesc cu ai mei și când mă cert cu soțul”

Apropo de soț, recent ați împlinit un an de la căsătorie, cum ați sărbătorit?

„Am fost la petrecerea de zi de naștere a doamnei Ruxandra Ion. Cumva, nu știu, am și uitat, noroc că ne-au amintit mamele că facem un an.”

Dar Bubu nu este un tip romantic, să te surprindă cu diverse lucruri?

„Ba da, doar că în perioada asta are atât de multe pe cap și ne-am și pregătit pentru botezul finuței noastre care a fost weekendul trecut și a fost așa un amalgam de treburi și am uitat de noi.”

Elena Mogîldea: “Clar o să se întâmple la un moment dat”

Vă doriți copii? Aveți în plan în viitorul apropiat/ îndepărtat să vă măriți familia sau încă mai simțiți nevoia să copilăriți?

„Da, să știi că am discutat despre treaba asta, mai ales că acum au început din ce în ce mai mult prietenii noștri să aibă copilași și cumva suntem în cercul acesta de părinți. Nu ne-am programat când, să zicem un an, doi, când o să fie, atunci o să fie, dar clar o să se întâmple la un moment dat.”

Deci ești pregătită pentru rolul de mamă în viața reală.

„Da, cred că da. Cred că am fost pregătită când eram mai tânără să zic așa, pe la 20 de ani, după care mi-a trecut, iar acum iarăși. Am început să mă gândesc la treaba asta, da.”

Elena Mogîldea: “Când am intrat eu pe ușă, eram și blondă atunci, a zis așa parcă a coborât îngerul”

Tu și Bubu în ce context v-ați cunoscut? De cât timp sunteți împreună?

„Suntem împreună de 5 ani. Ne-am cunoscut în perioada în care lucram cu Irina Rimes, eram project manager la ea, el fiind toboșarul ei, ne-am întâlnit într-o dimineață la radio, când a mers Irina să lanseze o piesă nouă, Cosmos. Faza asta e mai amuzantă când o povestește el. Zice că era foarte obosit și când am intrat eu pe ușă, eram și blondă atunci, a zis așa parcă a coborât îngerul și a venit la mine și mi-a zis: “Bună, eu sunt Bubu Cernea și tu vei fi soția mea!” Și i-am zis: pleacă de aici, ești dus cu capul. Dar uite că s-a întâmplat, a fost perseverent!”

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe