Cum faci cartofii să se prăjească mai repede. Secretul din marile restaurante

Badea Violeta 18.02.2023, 10:13
Cum faci cartofii să se prăjească mai repede. Secretul din marile restaurante

Cartofii prăjiți sunt, fără îndoială, preferații românilor. Aceștia sunt extrem de gustoși și merg de minune lângă un burger delicios. Dar ce te faci atunci când ești în criză de timp? Ei bine, nu-ți face griji. Noi îți recomandăm să alegi această metodă de a părji cartofii. Vor fi gata în doar câteva minute!

Trucul folosit de bucătarii iscusiți. Cartofii se vor prăji în doar câteva minute

Cu toții ne-am lovit măcar o dată în viață de acel sentiment în care o poftă mare de cartofi prăjiți vine peste noi. Însă nu este niciun secret că prepararea lor durează prea mult timp și necesită foarte multă răbdare.

Ei bine, din fericire, noi am aflat, de curând, cum poți să faci cartofii să se prăjească mai repede. Așa sunt gata extrem de repede și nici nu va trebui să depui foarte mult efort.

Potrivit bucătarilor iscusiți, există un truc culinar de care te vei îndrăgosti pe loc. Tot ceea ce trebuie să faci este să înmoi în apă feliile de cartofi, înainte de prăjire.

Astfel, întregul proces va dura mult mai puțin, iar pofta ta va fi satisfacută mult mai repede. La final, toate feliile de cartofi vor fi acoperite cu o crustă aurie și extrem de apetisantă. Totodată, feliile de cartof nu vor mai fi crude în interior, ci moi. Gustul lor te va impresiona!

Citește și Greșeala pe care multe gospodine o fac când fierb cartofii. Un truc simplu dezvăluie secretul ca să iasă pufoși și delicioși!

Cum prajesti cartofii mai repede. Afla secretul de la cei mai iscusiti bucatari
Cum prajesti cartofii mai repede. Afla secretul de la cei mai iscusiti bucatari

Când adaugi sarea?

Deși de cele mai multe ori este mai bine să lași cartofii puțin fazi și să adaugi sarea la sfârșit când sunt deja prăjiți și crocanți, poți stropi ușor cartofii după înmuiere cu puțină sare fină. După ce ai amestecat bine, poți trece la prăjirea lor.

Feliile de cartofi se prăjesc normal, numai că datorită trucului procesul de prăjire va dura mult mai puțin. Vei observa că, mult mai repede, cartofii tăi au devenit aurii și delicioși. Spor la treabă și poftă bună!

Citește și Ingredientul secret pe care trebuie să îl adaugi în oala în care prepari cartofii. Vor fierbe mult mai repede!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...