Cum face bani Andreea Moromete după Survivor. Ipostaza inedită în care nu ai văzut-o niciodată

Corina Oprea 15.06.2023, 20:34
Cum face bani Andreea Moromete după Survivor. Ipostaza inedită în care nu ai văzut-o niciodată

Andreea Moromete a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor 2023. Este foarte iubită și acum și se bucură de mare succes. De când a plecat din Republica Domnicană îi merge foarte bine și, mai nou, a descoperit o metodă inedită de a face bani și chiar funcționează!

Cum face bani Andreea Moromete

Andreea Moromete se bucură de mare succes de când a participat la Survivor. Emisiunea a fost o pistă de lansare pentru fosta războinică, ce acum se bucură de o mare notorietate și are o mulțime de fani. Este foarte iubită în mediul online, unde și-a organizat o comunitate mare de oameni care o susțin și ard de nerăbdare să afle ce mai e nou în viața ei.

Se pare că vedetei îi priește meseria de creator de conținut, care i se potrivește mănușă. Aceasta este foarte activă în mediul online, unde face o mulțime de postări care sunt pe placul urmăritorilor ei. Este celebră și pe TikTok, unde, mai nou, promovează o mulțime de produse și obiecte vestimentare.

Tot aici, fosta războinică a publicat un filmuleț în care face reclamă la pantofi. Alături de o altă domnișoară, s-au îmbrăcat elegant și au asortat încălțările la ținutele lor. Nu se știe, însă, dacă mai este asociată cu cineva în această afacere, dar cert este că produsele par calitative și în pas cu moda și îi așteaptă pe cumpărători.

@andreeamoromete Va asteptam pe magazinul nostru online proaspat deschis 👠❤️#womanshoes #onlinestore #andreeamoromete #CapCut @pussycatshoes.ro ♬ som original – it’s actually bea 🙂

Câți bani a primit Andreea Moromete de la Survivor

Andreea Moromete nu a câștigat premiul cel mare, dar a reușit să plece cu o adevărată avere din Republica Dominicană. Survivor 2023 a fost cu adevărat o oportunitate pentru războinica ce s-a întors în România cu o sumă considerabilă, care îi va fi de mare ajutor.

Fosta Războinică a primit pentru fiecare săptămână petrecută în condiții grele și multe eforturi peste 1000 de euro. Mai exact,  a fost plătită cu 1.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în jungla dominicană. Astfel, având în vedere că a stat 18 săptămâni acolo, Andreea a primit 27.000 de euro pentru participarea la Surivor.

Urmăriți Impact.ro și pe