Cum este Kate Middleton în realitate. Detaliul care schimbă tot ce credeai despre soția lui William

Ana-Maria Tudor 30.06.2023, 08:15
Cum este Kate Middleton în realitate. Detaliul care schimbă tot ce credeai despre soția lui William

Experții în grafologie au studiat o scrisoare scrisă de Ducesa de Cambridge și au reușit să descopere câteva trăsături prin intermediul scrisului ei elegant.

Kate Middleton și-a dezvăluit personalitatea printr-o scrisoare

Kate Middleton a ales să redacteze o scrisoare în timpul vizitei sale pe strada Hope din Southampton, etalandu-și cu eleganță caligrafia. Această scrisoare a fost supusă analizei experților în caligrafie, care au reușit să dezvăluie, în urma unei atente expertize, adevărata ei personalitate.

„Vă văd și sunt cu voi. Mult noroc în tot ceea ce va urma, Catherine”, se arată în biletul lăsat de Prințesa de Wales la spital.

Kate Middleton 1
 

Potrivit analistului de scriere Tracey Trussell, stilul de redactare al lui Kate dezvăluie o mulțime de informații despre personalitatea ei. Într-un interviu exclusiv acordat emisiunii „Fabulous” de la The Sun, Tracey a împărtășit că Kate este o femeie care poate părea extrem de compusă în public, dar care ascunde și o latură pasională.

Cum a descris-o pe Ducesa de Cambridge

Tracey Trussell un expert în analizarea caligrafiei, a supus expertizei biletul redactat de soția Prințului William. Acesta a aflat prin intermediul scrisorii că aparențele sunt de fapt înșelătoare, iar Kate nu este o persoană rece cum dorește să pară, ea este o persoană statornică și demnă, departe de a fi rece când nu se află în public.

„Ea este dinamică, muncitoare, pasională și iubitoare. Ea este pregătită să își suflece mânecile, să depună efort și să facă o diferență în lume. În plus, ne putem baza pe ea pentru a livra. Loviturile înalte, controlate și buclele bine dezvoltate dezvăluie angajamentul ei față de standarde și principii, precum și competența ei în atingerea obiectivelor. Acest simbolism spune că este o perfecționistă, motivată de nevoia de a-și trăi viața așa cum trebuie, nu doar prin îmbunătățirea ei însăși, ci și prin dedicarea dezinteresată la reformarea lumii din jurul ei”, a explicat expertul în scrisul de mână.

Tracey a subliniat și faptul că versurile scrise de Kate arată că ea se simte confortabilă în a face declarații și că este dedicată să ajute și să se implice în cauzele care necesită sprijinul său.

De asemenea, expertul a mai remarcat că Kate caută în tăcere aprobarea pentru acțiunile sale și că este o persoană sensibilă, luând lucrurile foarte în serios. Acest lucru fiind evidențiat prin prezența buclelor în literele „t” și „d”. Apropierea discretă dintre litere reflectă nevoia de aprobare în tot ceea ce face și denotă natura ei atentă și preocuparea pentru a face bine în comunitate.

Urmăriți Impact.ro și pe